notícies

L'equip de l'Acellec fa l'aturada per denunciar l'actuació policial de l'1O

02/10/2017

Els treballadors de l'Acellec i de l'Escola Efa han sortit avui al carrer per afegir-se a l'acte de repulsa convocat per la Taula per la Democràcia contra l'actuació policial del dia 1 d'octubre. S'hi han afegit formadors i alumnes que en aquell moment estaven realitzant un dels cursos habituals de l'organizació.

Cristina Naudó, guanyadora del primer Premi Interuniversitari Colònies i Educació

28/09/2017

Els presidents de les tres entitats convocants del premi (Werner Estellé per l'ACCAC, Joan Segarra per La Confederació i Pere Mulero per l'Acellec) van lliurar dimecres, 27 de setembre, el guardó a Cristina Naudó, una estudiant de quart curs d'Educació Social de la Universitat de Barcelona. L'acte es va celebrar a la seu de la Direcció General de Joventut de la Genertalitat, i va comptar amb la presència de la directora general, Marta Vilalta, que ha donat suport al projecte a través d'un conveni de col·laboració.

Comunicat de l'Acellec

21/09/2017

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec) vol expressar, en nom de tots els seus associats, el més ferm suport a les institucions catalanes i al Govern de la Generalitat davant dels fets esdevinguts els darrers dies i en especial els del 20 de...

L'Escola EFA creix i es renova

19/09/2017

El claustre de formadors de l'Escola Efa es va reunir el divendres, 15 de setembre, en una llarga i ambiciosa trobada, en la que es van repassar les fites assolides els darrers anys i es van activar grups de treball per renovar continguts i metodologies en un procés de millora continuada. Hi van participar més de 20 formadors, de la seixantena llarga d'integrants de l'equip estable del centre. Les xifres mostren un increment constant de l'activitat formativa els darrers anys i una progressiva amplicació de la oferta, que busca la especialització per atendre amb aficàcia les necessitats reals del sector professional. El 2016 es van realitzar gairebé 150 cursos i es va superar la xifra de 1.800 alumnes anuals, i tot indica que el 2017 aquestes dades seguiran creixent. Els cursos de l'escola, d'altra banda, van rebre durant 2016 una valoració global de 8,72 sobre 10, i els formadors van obtenir una puntuació mitjana de 9,21 sobre 10.

La Consellera d'Ensenyament tindrà en compte les empreses del sector en el futur decret de menjadors escolars

06/09/2017

El futur decret de menjadors escolars ha de tenir en compte les empreses del sector, que gestionen de forma conjunta els aspectes educatius i alimentaris, segons ha declarat recentment la Consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí. Abans de l'estiu es va fer públic de manera informal un esborrany del futur decret que, segons la consellera, té un caràcter molt provisional i que tindrà poques semblances amb el text definitiu. En aquest sentit, veu difícil que el decret es pugui aprovar abans de finals d'any.