notícies

La situació dels professionals de Joventut, a debat

22/03/2022

La sessió virtual, en el transcurs de la qual es presentarà l’estudi sobre ‘Professionals de Joventut a la demarcació de Barcelona 2022’, comptarà amb una taula rodona amb la intervenció del secretari de l’Acellec, Mario Granados.

Una jornada analitza el paper dels casals d’estiu per afavorir l’educació d’infants i joves

17/03/2022

‘Els casals d’estiu, una oportunitat 360’ és el títol d’una sessió promoguda per l’Aliança Educació 360 que comptarà amb la participació del gerent de l’Acellec, Pep Montes, que defensarà el paper de les petites i mitjanes empreses que programen activitats de formació no reglada a través d’activitats de lleure.

L’Acellec tindrà un paper actiu al Congrés de la Joventut de Catalunya

16/03/2022

El gerent de l’Acellec, Pep Montes, formarà part d’un grup de treball que analitzarà els reptes del nou Pla Nacional de Joventut divendres al matí. Les empreses associades a l’Acellec, que gestionen serveis per al col·lectiu jove, també participaran a la trobada que tindrà lloc al TecnoCampus de Mataró a partir d’aquest dijous.

Obertes les inscripcions per participar al Congrés de la Joventut de Catalunya

02/03/2022

Obertes les inscripcions per participar al Congrés de la Joventut de Catalunya

Educar fora de l'aula, més fàcil del que sembla

02/03/2022

Multitud de professionals de l’educació treballen quotidianament des de les seves petites organitzacions per oferir recursos i serveis que no només complementen la tasca docent sinó que en multipliquen les possibilitats i es converteixen en potencials aliats de mestres i professors per motivar i estimular la curiositat i les ganes d’aprendre d’infants i joves. Pep Montes, el gerent de l'Acellec, ens explica les dificultats que afronten i possibles maneres d'afrontar-les, més fàcils del que podria semblar, en aquest article publicat a la revista Món Docent.