notícies

Participem al debat del cicle 'Cultura al limit'

01/06/2018

El gerent de l'Acellec, Pep Montes, participa aquest dimecres al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona al cicle de debats 'Cultura al límit' que organitza l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGC). Montes defensarà que cal que tots els agents del sector (patronals, sindicats, administració i associacions professionals) cooperin per defensar els professionals de la cultura.

Consells Comarcals de la demarcació de Girona retiren la gestió dels menjadors escolars de les AMPA

01/06/2018

S’impedeix que les empreses que gestionen aquests menjadors licitin per continuar oferint el servei el proper curs 2018-2019. L’Acellec exigeix que abans de prendre aquest tipus de mesures s’obri un espai de diàleg amb els agents del sector

Reunió amb el grup d’ERC al Parlament de Catalunya

31/05/2018

L’Acellec intensifica els contactes amb els representants dels grups parlamentaris al Parlament de Catalunya. Des de l’entitat s’han portat a terme trobades amb ERC i el PP i durant les properes setmanes es concretaran noves reunions per explicar als partits polítics el paper fundador i majoritari que té la petita i mitjana empresa en el sector del lleure educatiu i la necessitat que la contractació pública de serveis prioritzi la qualitat i no el preu.

Participem als grups de treball de la Taula de Contractació Pública de BCN

30/05/2018

Durant els darrers dies l’Acellec ha format part dels grups de treball de Seguiment de la Contractació Pública i d'Innovació de l'Ajuntament de Barcelona en què reiterem la necessitat que la contractació pública incorpori, tal com ja diu la nova llei de contractes de l'estat, el compliment de manera preferent dels convenis col·lectius que regulen cada sector.

Impartim una sessió adreçada als alumnes del grau de Pedagogia de la UB

09/05/2018

Pep Montes, gerent de l’Acellec, participa a l’assignatura ‘Innovació Pedagògica’ per explicar a una cinquantena d’alumnes les sortides professionals del lleure educatiu i sociocultural i per presentar-los els detalls del premi ‘Colònies i Educació’ que aquest any proposa la segona convocatòria