notícies

Presentem esmenes al projecte de Llei de Contractes de Serveis a les Persones

19/02/2019

Una representació de l’Acellec compareix avui (25/02/2019) al Parlament de Catalunya per presentar esmenes al projecte de Llei de Contractes de Serveis a les Persones que es debat a la cambra catalana. Des de l’Acellec es defensa la lliure competència i es demana que no s’excloguin les petites i mitjanes empreses dels concursos públics.

L’Escola Efa lliura diplomes a Barberà del Vallès

18/02/2019

L’alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, assisteix a l’acte de cloenda del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació Local 2017-2018 a través del qual l’Escola Efa ha impartit tres cursos.

Acord parcial del conveni sectorial per a les taules salarials de 2019

14/02/2019

La mesa de negociació del IV Conveni Col·lectiu del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya ha donat llum verda a les taules salarials que s’aplicaran aquest any 2019. Es tracta d’un pas endavant en el marc de la negociació del text en la qual l’Acellec hi participa. L’acord estableix un augment de salari de l’1% a partir de gener i un 1,5% a partir de setembre.

Preinscripcions obertes per al Màster Interuniversitari Joventut i Societat

07/02/2019

Els estudis estan impartits per sis universitats públiques catalanes i són referents en el camp de la formació de professionals de la joventut i de persones interessades en la recerca en aquest àmbit. Des de l’Acellec proposem al conjunt de professionals que formeu part de les empreses que actueu en el sector de la cultura de proximitat que consulteu els detalls del màster, que és altament recomanable.

L'Ajuntament de Viladecans escolta l'Acellec i rectifica un concurs públic

07/02/2019

L'Acellec va presentar a principis de desembre passat un recurs de reposició contra el concurs públic per a la elaboració del Pla Local de Joventut convocat per l'Ajuntament de Viladecans perquè el reservava a entitats del tercer sector de manera irregular. El consistori ha atès el recurs de l'associació patronal, ha desistit el concurs, i l'ha tornat a convocar modificant els aspectes denunciats per l'Acellec.