notícies

L’empresa Tasca participa en un interessant projecte europeu

05/11/2018

El passat mes d’octubre Tasca, empresa associada a l’Acellec, va participar al 1r Simposi de Future Epics, un interessant projecte europeu que pretén connectar la ciutadania amb el patrimoni cultural posant el focus en el públic jove. La iniciativa està cofinançada per la Comissió Europea.

El lleure educatiu, a debat al Parlament

26/10/2018

Les activitats de lleure i complementàries del sistema educatiu han estat debatudes els darrers dies al Parlament de Catalunya. El conseller d’Ensenyament Josep Bargalló n’ha fet referència a instància d’una pregunta plantejada per la diputada del PSC, Esther Niubó.

El conseller Bargalló, a l'entrega del Premi Colònies i Educació

25/10/2018

L’acte ‘Les colònies escolars en el sistema educatiu’ se celebrarà el proper 14 de novembre a la Casa Golferichs de Barcelona i comptarà amb la participació del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, i de la directora general de Joventut, Norma Pujol. L’accés és obert, però cal fer inscripció prèvia.

L’Acellec, present a la Nit de l’Empresari de Cecot

24/10/2018

La trobada empresarial de la patronal vallesana es va celebrar el dimarts, 23 d'octubre, al Teatre Nacional de Catalunya amb una àmplia representació del teixit econòmic i polític del país.

L’Acellec participa al programa ‘El matí de Barcelona’ dedicat als menjadors escolars

23/10/2018

El vicepresident de l’Acellec, Oriol Carbonell, va intervingut a l’espai radiofònic del dimarts 24 d'octubre en què es va analitzar la situació dels menjadors escolars a Catalunya en un moment en què el departament d’Ensenyament prepara el nou decret.