notícies

Suspensió cautelar del concurs de menjadors escolars de Cambrils recorregut per l'Acellec

17/05/2019

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha acceptat la mesura cautelar proposada per l'Acellec en el seu recurs contra el servei de menjadors escolars de Cambrils, consistent en la suspensió de la licitació fins que no hi hagi resolució. L'entitat va recòrrer el concurs perquè considera que la seva dotació pressupostària no permet prestar el servei amb la qualitat i condicions exigides en la pròpia licitació.

L'assemblea anual de l'Acellec programa una xerrada a càrrec de Xavier Marcet

17/05/2019

L’expert en estratègia i innovació empresarial, Xavier Marcet, intervindrà en la reunió anual de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura. L’acte és obert al públic i tindrà lloc al Centre Cívic Urgell dimecres de la setmana vinent a les 12.30 del migdia

La patronal Acellec augmenta la seva representativitat

13/05/2019

El conjunt d’empreses de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura donen feina a més de 8.000 persones arreu de Catalunya. Els números corresponents a l’exercici de 2018 es presentaran a l’assemblea anual del proper 22 de maig a Barcelona

Antoni Cañete reflexiona amb l'Acellec sobre els reptes de les pimes

10/05/2019

El secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, exposa amb claredat, en aquest article, les principals dificultats que han d'afrontar avui les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya. La recent incorporacó de l'Acellec com a soci col·lectiu de PIMEC afavoreix la possibilitat de treballar aquests reptes des de la singular perspectiva del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat.

Jornada per reivindicar els educadors socials als centres d’ensenyament

10/05/2019

L’Acellec dóna suport i participa a la jornada del Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) per reivindicar la incorporació d’aquests professionals als centres d’ensenyament en qualitat d’agent educatiu que pertanyi a l’equip docent i que treballi en col•laboració i coresponsabilitat amb la resta de professionals. L’Acellec s’ha adherit al manifest del CEESC ‘La Figura de l’educador i l’educadora social als centres escolars’.