notícies

L’Acellec participa en la reunió de la patronal Cecot amb el ministre de la Presidència, Fèlix Bolaños

23/02/2023

El president de l’Acellec, Pere Mulero, assisteix a la trobada de Terrassa en què es tracten aspectes com el preu de l’energia i les dificultats per fer realitat la transició energètica, l’autonomia de les indústries i temes relacionats amb la fiscalitat i la tributació.

L’Acellec programa una xerrada online que donarà les claus per treballar al sector del lleure educatiu

17/02/2023

Anirà a càrrec del servei d’orientació i serà el 28 de febrer en el marc de la programació del Punt infoJOVE de Sarrià Sant Gervasi i de l’Espai Jove Casa Sagnier.

El primer congrés de l’ANEACAMP debat el futur del sector del lleure a Madrid

01/02/2023

La Asociación Nacional de Empresas de Actividad y Campamentos (ANEACMP) organitza una trobada adreçada als professionals de tot l’Estat amb la participació d’empreses associades a l’Acellec.

L’Acellec participa a Madrid al primer congrés de l’oci i el temps lliure de l’ANEACAMP

25/01/2023

El president de l’associació, Pere Mulero, intervindrà en una de les taules rodones de la primera trobada d’aquestes característiques a l’Estat i defensarà la necessitat de tenir espais d’interlocució per defensar els interessos de les empreses del lleure i l’educació i la importància d’unir el sector.

Les beques de menjadors escolars es paguen sempre amb retards d’entre tres mesos i un any

24/01/2023

Tot i que el Departament d’Educació afirma que paga mensualment, la burocràcia municipal i dels consells comarcals retarda els tràmits, sense excepcions. Les empreses que atenen els menjadors escolars financen el servei durant sis mesos en gairebe el 60% dels casos