notícies

Colònies, menjadors escolars i extraescolars, a l'informe dels experts sobre mesures de millora educativa

08/03/2024

El Govern va crear el Grup Impulsor de Mesures de Millores Educatives com a reacció als resultats de l'informe PISA, que oferia dades molt negatives en relació a Catalunya. Els seus membres es van triar per consens parlamentari i se'ls va encarregar la elaboració d'un document amb propostes concretes de treball per revertir la situació.

Calaix de Cultura estrena pàgina web

06/03/2024

L’empresa, associada a l’Acellec amb una àmplia trajectòria en la gestió de projectes de cultura de proximitat, l’animació sociocultural i el lleure educatiu, té una nova eina a través de la qual difon la seva activitat.

L’Acellec organitza una taula rodona en el marc de la Fira Alimentaria & Hostelco

04/03/2024

Amb la voluntat de fer visible el sector de la petita i mitjana empresa en un certamen referent per a l’hostaleria i la restauració col·lectiva i introduir amb claredat la perspectiva educativa dins del servei de menjador escolar i evidenciar la necessitat de coordinació entre empreses, Departament d’Educació i Agència Catalana de Salut.

El Govern ignora les petites i mitjanes empreses del lleure educatiu i les exclou de la nova estratègia per al sector

01/03/2024

L’Acellec exigeix que es reconsideri l’acord de Govern per tal que les pime hi puguin ser incloses i es reconegui el seu paper en el sector

Es publiquen les taules salarials de 2023 i 2024

29/02/2024

L'acord inclou l'actualització dels llocs de treball que quedaven per sota del salari mínim interprofessional