notícies

15.000 infants de colònies amb l'Acellec

03/07/2017

Enguany es consolida el creixement de l'activitat registrat l’any passat i el conjunt d’empreses associades a l'Acellec mobilitzaran uns 15.000 infants i joves en cases de colònies d'arreu de Catalunya, fins a principis de setembre. Tot aquest moviment d’estiu generarà més de 120.000 pernoctacions en les instal·lacions que acullen les activitats.

Assemblea 2017: més grans i més actius que mai

03/07/2017

Les xifres que es van presentar en l'assemblea anual de l'Acellec, el passat 29 de juny, posen de relleu que l'organització ha superat el seu quinzè aniversari en un estat de salut òptim. El màxim nombre d'empreses associades que mai hagi assolit (67), el major volum econòmic aconseguit fins el moment (115 milions) i la contractació de la xifra més altra de treballadors de la seva història (7.000). La Junta Directiva de l'entitat va presentar uns comptes sanejats i un nivell d'acció patronal molt remarcable, amb nombrosos espais d'interlocució i negociació amb les administracions, amb presència pública periòdica i amb una forta activitat social.

L'Acellec demana a l'Ajuntament de Barcelona que millori la fórmula de valoració econòmica en els concursos

27/06/2017

La segona reunió de la Taula de Contractació Pública de l'Ajuntament de Barcelona va tenir lloc el 27 de juny al Saló de Cròniques del consistori per presentar el Decret d'Alcaldia de contractació pública sostenible i per valorar una proposta de regulació de les fórmules de valoració del preu en les licitacions. L'Acellec, que forma part d'aquesta taula, va aprofitar per agrair la creació d'aquest espai de diàleg i per suggerir millores en la proposta de fórmula ideada, ja que, a parer de la patronal, dona un pes excessiu a les baixades de preu. Els responsables municipals s'han compromés a crear un grup de treball, derivat de la taula, per abordar de forma tènica i pràctica aquestes i altres qüestions relatives a la contractació pública.

L'oferta de cursos d'estiu de l'Escola Efa creix

12/06/2017

Una desena de cursos simultanis de lleure es realitzaran aquest estiu a les aules que l'Escola Efa ha disposat arreu del país. L'oferta formativa de l'escola de l'Acellec cada cop està més ben valorada i creixen les propostes que es despleguen en diferents punts del territori català amb l'estil i la metodologia professionalitzadora, que prima la qualitat per damunt de qualsevol altra consideració, de la nostra organització. A la capçalera de l'oferta, un curs de monitors i un altre de directors a la seu de Barcelona. Però també a Vilassar de Mar, Navarcles, Vilafranca, Pla del Penedès, Gandesa, Flix i Mora d'Ebre.

Tret de sortida per a la col·laboració entre sector i administració per impulsar les colonies escolars

01/06/2017

La Directora General de Joventut, Marta Vilalta, ha firmat un conveni de col·laboració amb les entitats impulsores del projecte Colònies i Educació i el Departament d'Enseyament ha anunciat la creació d'un grup de treball tècnic per estudiar mesures concretes per promoure les colònies des dels centres educatius. El director general d'Atenció a la Familia i Comunitat Educativa, Jordi Miró, ha afirmat que subscriu "des de la primera fins a la darrera paraula" el contingut de la Declaració per a la promoció de les colònies escolars, que resumeix la filosofia i objectius del projecte Colònies i Educació.