notícies

L’Acellec és més activa que mai aquesta precampanya fent d’altaveu de les necessitats del sector del lleure educatiu i la cultura

23/04/2024

Les 30 mesures s’estan fent arribar als partits amb representació parlamentària i també es té presència en els actes principals de les patronals PIMEC i Cecot, de la qual se’n forma part.

L’Acellec demana als partits catalans la creació d’una Direcció General de Lleure Educatiu i Sociocultural i una taula professional de referència

11/04/2024

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura reivindica a tots els partits que concorren a les eleccions del 12 de maig que es reconegui i es tingui en compte un sector clau en l’educació i la cultura del país. L’Acellec planteja que s’impulsi un Servei d’Educació i Cultura amb la participació tècnica dels dos departaments que faci possible una actuació conjunta i coordinada de l’administració en aquests àmbits concrets

L’assemblea anual de l’Acellec aprova la incorporació dels nous membres de la junta

05/04/2024

Amb la participació d’una trentena d’empreses es dona llum verda a la memòria de gestió i els comptes de l’any passat i s’aprova el pressupost de 2024.

Dol per la mort de Pilar Cano, de l'empresa 7itria, pionera a Catalunya dels serveis de Temps de Migdia

22/03/2024

Just a les portes de la 32a Assemblea General de l'Acellec, l'entitat i tots els seus associats hem de lamentar la mort de Pilar Cano, membre fundadora de 7itria, una de les empreses que son en l'origen de l'Acellec i referent ineludible en la construcció dels serveis educatius de Temps de Migdia tal com els coneixem avui. Pilar Cano va traspassar la nit del 19 al 20 de març, a l'edat de 60 anys, en no poder superar una greu malaltia que l'afectava des de feia mesos.

L’Acellec s’estrena a la Fira Alimentaria & Hostelco posant les bases per fer realitat una central de compres

21/03/2024

En el marc de la fira també s’organitza una taula rodona en què es posa de manifest la idoneïtat de reforçar el caràcter educatiu del servei de menjador escolar i la necessitat d’establir un espai d’interlocució i de referència amb l’administració per millorar el servei