notícies

L'Acellec s'afegeix al manifest de PIMEC que reclama el rescat de les micro, petites i mitjanes empreses

13/11/2020

El president de l'Acellec, Pere Mulero, ha fet palès avui (13/11/2020) el suport de l'entitat al manifest que ha presentant la patronal PIMEC en un acte celebrat a Barcelona per reclamar a les administracions el rescat efectiu de les pime afectades per les mesures per combatre el covid-19 i espais d'interlocució previs a l'adopció de decisions restrictives de l'activitat.

El president de l'Acellec participa avui a l'acte de PIMEC per reclamar un rescat per a les pimes

12/11/2020

L'Acellec fa costat avui al manifest que, sota els lemes #RESCATXPIMES #RESCATPERAUTONOMS, presenta la patronal PIMEC en un acte públic, acompanyat dels presidents de nombroses associacions empresarials de petita i mitjana empresa. Pere Mulero representarà les empreses del lleure educatiu i la cultura de proximitat en aquest acte, i se suma així al posicionament crític amb la resposta de l'administració a la crisi, amb ajuts insuficients i evidents dificultats de gestió.

Tecnologies digitals: a favor o en contra?

11/11/2020

De sobte tots ens hem convertit en experts en tecnologies i hem fet una immersió total en el món digital. El món no es pot aturar i no podem pas refusar els canvis, però per assumir-los correctament ens hem de preparar i hem de tenir, com a mínim, bona informació. La formadora de l'Escola Efa, Yolanda Colás, sociòloga i especialista en media i TIC, ens fa una ràpida repassada pels pros i els contres del món digital i ens dona bons consells per treure'n suc sense posar en risc ni la nostra salut ni el nostre intel·lecte.

L'empresa TEA Difusió cultural celebra 25 anys de trajectòria

10/11/2020

Associada a l'Acellec està especialitzada en la difusió de la cultura i la natura en l'àmbit educatiu

El Parlament de Catalunya debat sobre els ajuts a les colònies i a les activitats extraescolars

06/11/2020

La diputada del PSC, Alícia Romero, lamenta que la Generalitat no acordi amb els sectors afectats les mesures per compensar les pèrdues que suposa la situació de pandèmia i només es limiti a informar. Des del PSC es considera que les empreses associades a l’Acellec tenen un risc alt de tancar i es denuncia que “la seva facturació ha caigut entre un 80 i un 90%, una autèntica barbaritat”, en paraules de la diputada.