notícies

El segon Congrés de Competències Digitals de Catalunya serà el 18 de febrer

19/01/2021

La trobada, que promou el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, serà telemàtica i debatrà sobre diversos aspectes de la competència digital com ara els seus marcs de referència, la bretxa digital i les desigualtats, o el benestar i la seguretat digital com aspectes clau per contribuir al desenvolupament d'una ciutadania apoderada digitalment.

L’Acellec demana a Joventut ajornar un any les inspeccions bianuals a les instal·lacions juvenils de Catalunya

13/01/2021

L’Acellec sol·licita marge al Govern perquè actualitzar tots els aspectes que es demanen en les inspeccions incrementaria les pèrdues del sector, que té les instal·lacions aturades a conseqüència de la situació de pandèmia.

PIMEC i Govern ofereixen un servei gratuït d’assessorament per salvar empreses en risc de desaparèixer

13/01/2021

El programa ‘Objectiu: Salvar la teva empresa’ s’adreça també a les empreses associades a l’Acellec i compta amb un pressupost d’1,1 milions d’euros i la implicació de 50 professionals tècnics de PIMEC. El Pla de Viabilitat Empresarial, subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement, diagnostica la situació de les empreses després de patir els efectes de la pandèmia amb l’objectiu de desenvolupar i aplicar un pla de viabilitat a mitjà i llarg termini.

El Síndic de Greuges també defensa que les activitats de lleure i extraescolars són segures

08/01/2021

L’Acellec aplaudeix la petició de la Sindicatura de Greuges que demana revisar la suspensió de les activitats de extraescolars i esportives per a infants i adolescents i que es garanteixi el dret a l’educació i el lleure.

L’Acellec demana als grups polítics que es presenten a les eleccions al Parlament una aposta decidida pels sectors del lleure, l’educació i la cultura

31/12/2020

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació proposa 30 mesures socials, econòmiques i legislatives per projectar el sector cap al futur. considera necessari un fons de rescat per compensar les pèrdues de 2020 i 2021 que ajudi les empreses a mantenir les estructures de personal