notícies

Circdejocs presenta la nova producció 'Clown power, totes som pallasses'

15/09/2020

Es tracta d'un espectacle pensat per a tots els públics amb màgia, poesia, jocs, música en directe, humor i amor. Circdejocs compta amb una àmplia experiència en els espectacles de carrer

El sector elabora un protocol propi per realitzar colònies escolars amb seguretat

10/09/2020

La campanya d’estiu avala la capacitat del sector per realitzar les activitats de manera responsable i segura. El document s’ha fet arribar al Departament d’Educació i a la Direcció General de Joventut

L'estiu que dúiem mascareta

10/09/2020

Si el sector del lleure educatiu està ben preparat i en condicions d'afrontar amb seguretat les colònies escolars, les extraescolars i les múltiples activitats de mediació cultural que es realitzen habitualment a les escoles, és gràcies a la bona feina dels seus professionals. Jaume Ramos ens explica en aquest article com han viscut els treballadors del sector un estiu en el que han demostrat professionalitat, maduresa i capacitat. Ara, tots ells, sector i professionals, ofereixen el seu esforç i la seva experiència al sistema educatiu i als mestres.

L'aula més enllà de les quatre parets de l'escola

07/09/2020

La crisi sanitària del covid-19 i les mesures de prevenció que hi van associades no haurien de suposar una passa enrere per a les noves pedagogies i la innovació educativa, que havia fet progressar, amb molt d'esforç, el treball de les nostres escoles. Ens ho explica Jose Luis Muñoz, que lidera el projecte educatiu de mediació patrimonial de l'empresa TEA, Difusió Cultural, associada a l'Acellec. Defensa la tasca dels reballadors culturals, que posen eines al servei de l'escola, entesa com un sistema de mediació que explica el món als infants de totes les edats.

Les empreses de lleure educatiu afronten l'inici del curs avalats per l'èxit de la campanya d'estiu

03/09/2020

Les colònies escolars, els menjadors i les activitats extraescolars s'iniciaran en el nou curs amb un bagatge més que positiu, després d'una campanya d'estiu gestionada amb èxit pels seus equips de monitors. Els casals i les colònies d'estiu han posat a prova les mesures de prevenció i seguretat que es van fixar en els protocols elaborats conjuntament entre el sector i la Direcció General de Joventut, i el resultat és que el nivell de contagis i incidències ha sigut, més que baix, anecdòtic.