notícies

L’Acellec s’adhereix a PIMEC per ajudar i impulsar les pimes del sector

03/05/2019

Les dues entitats treballaran conjuntament per millorar la situació d’aquestes empreses, afavorint el seu creixement i la seva competitivitat. L’Acellec aporta a PIMEC la presència de la patronal de la petita i mitjana empresa del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat, en la qual fins al moment no havia tingut representació.

L’Acellec i SEER certificaran les bones pràctiques de les empreses del sector davant el bullying

02/05/2019

Coincidint amb la jornada del 2 de maig, Dia Internacional de la Prevenció del Bullying, des de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura fem públic l’acord amb l’empresa SEER, a través del qual s’impulsarà un protocol de prevenció, detecció i actuació davant els casos d’assetjament entre persones iguals.

La plataforma ‘Polièdrica’ es torna a activar

30/04/2019

Des de l’Acellec es valora positivament que la plataforma d’informació i diàleg sobre el món artístic, cultural, educatiu i comunitari es torni a activar després de tres anys d’inactivitat. El moviment proposa crear comunitat al voltant de la intersecció entre el món de l’educació i la cultura a través d’un projecte de micromecenatge.

Construïm junts l'espai de migdia

30/04/2019

El Departament d'Educació ha llançat un procés participatiu per construir un model de menjador escolar que recuneixi el màxim consens possible entre tots els agents que intervenen en la seva gestió. El Director General d'Atenció a la Familia i Comunitat Educativa, Ramon Simon, i la Subdirectora General de Qualitat Democràtica, Laura Suñé, van presentar públicament la campanya, davant d'una trentena de representants de diverses entitats i organitzacions.

Reunió amb el secretari general d’Empresa i Competitivitat

24/04/2019

L’Acellec ha explicat a Joaquim Ferrer, secretari general d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, les característiques del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat en una trobada en què també s’ha posat de manifest la preocupació per l’actual text del projecte de llei de contractes d’atenció a les persones.