notícies

Cap a una cultura lenta

01/09/2020

La necessitat de recuperar l'activitat cultural després de les repetides aturades causades per la crisi sanitària i l'auge necessari de les propostes tecnològiques i telemàtiques poden portar associat un risc sobre el qual ens adverteix l'Helena Minuesa, experta i formadora en l'àmbit de la mediació cultural. La velocitat i la urgència ens poden dur a generar ofertes buides de contingut, superficials, que busquen l'entreteniment despullat de qualsevol esforç reflexiu. Cal cercar l'equilibri, i Minuesa ens anima a fer un esforç per trobar-lo.

L'Acellec i l'Escola Efa aposten pel teletreball i mantenen tots els serveis a ple rendiment

01/09/2020

L'equip de l'associació i l'escola de formació treballa telemàticament i atén gestions i visites presencials amb cita prèvia. Tots els serveis adreçats a les empreses associades estan a ple rendiment, i l'oferta de formació online arriba fins a una cinquantena de cursos diferents, adequats per a totes les necessitats d'empreses i treballadors. Hem reprès també les formacions presencials, a proposta de les empreses i amb estrictes mesures de seguretat.

Mor Ferran Arbós, membre històric, impulsor i fundador de l'Acellec

18/08/2020

El món de la cultura i la comunitat del lleure educatiu i sociocultural ha de lamentar el decès de Ferran Arbós Soler, que ha mort la matinada del 18 d'agost a Vilafranca del Penedès a l'edat de 60 anys. Arbós era membre de la Junta Directiva de l'Acellec i va formar part destacada del grup d'emprenedors que va impulsar la creació de l'entitat l'any 2001.

L’empresa English Summer celebra el 40è aniversari

30/07/2020

Associada a l’Acellec, la companyia està especialitzada en els campaments d’estiu en anglès a Catalunya

Serveis de l'Acellec i l'Escola Efa durant el mes d'agost

30/07/2020

L'Acellec i l'Escola Efa tancaran només quinze dies durant el mes d'agost. El descans dels membres de l'esquip s'esglaona per mantenir el nivell de servei.