notícies

Lliurats els Premis Gestió Cultural 2023

24/10/2023

L’Associació de Gestors Culturals de Catalunya promouen, fan visible i donen valor a la professió en el marc de la primera edició dels guardons repartits en les categories d’impacte, revelació, internacional, trajectòria i gestió cultural.

Reclamem als Consells Comarcals criteris de qualitat en la contractació dels serveis de menjador escolar

23/10/2023

Alguns consells intenten dissuadir els centres educatius i les AFA de mantenir el control sobre les contractacions. Resumim les nostres recomanacions en dotze claus sobre criteris de qualitat prioritàries en la contractació.

Presentació del llibre ‘Canviar el món des de la taula’ de Jordi Masjuan

23/10/2023

L’auto, soci de l’empresa Valors, associada a l’Acellec, defensa la importància d’una producció alimentària equilibrada per al futur i la sostenibilitat del planeta

Intervenció al Parlament de Catalunya per evitar que la llei del tercer sector discrimini les pimes

19/10/2023

El president de l’Acellec, Pere Mulero, i el gerent Pep Montes intervindran a la cambra catalana el pròxim 24 d’octubre en el marc de les sessions de treball de la ponència encarregada de redactar el text de la llei del tercer sector.

L’Acellec atén més de 150 joves en el marc del Saló de l’Ocupació a Barcelona

10/10/2023

L’entitat ofereix una trentena d’orientacions laborals gratuïtes durant els dos dies de saló, que es consolida com a espai de referència a la capital catalana per donar a conèixer al públic noves oportunitats laborals, sortides professionals i recursos.