notícies

L’assemblea general de l’Acellec referma la voluntat del sector de continuar endavant

25/05/2021

La seu de PIMEC ha estat aquest matí l’escenari de l’assemblea general de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura amb un format que ha combinat la presencialitat i el seguiment de l’acte a distància. La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Ariadna Rectoret, ha encoratjat les empreses a continuar endavant i mirar amb optimisme el futur. El secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, ha destacat la importància de la pressió feta des de l’Acellec que ha permès obrir els ajuts del govern espanyol a més empreses del sector del lleure.

La directora del Servei Púbic d’Ocupació de Catalunya participarà a l’assemblea anual de l’Acellec

21/05/2021

Dimarts de la setmana vinent la seu de PIMEC serà l’escenari de l’assemblea general de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura que combinarà la presencialitat i l’opció de seguir l’acte a través d’internet. També intervindran el secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, i el subdirector de programes del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya, Àlex Lobaco.

Jornades de treball en el lleure a Granollers

20/05/2021

Les sessions s’adrecen a joves del Vallès Oriental que tinguin interès a dedicar-se professionalment al món del lleure educatiu. Les jornades ofereixen la possibilitat de conèixer i posar en pràctica les competències, habilitats i funcions de la figura del monitor/a i del director/a de lleure.

Joventut reactiva la pàgina web ‘Estiu amb lleure’

14/05/2021

La Direcció General de Joventut ha actualitzat i reactivat la pàgina web ‘Estiu amb lleure’ que és l’espai de referència a internet per a l’adaptació de les activitats d’educació en el lleure a les mesures de prevenció de la pandèmia.

L’Acellec celebrarà l’assemblea anual el proper 25 de maig

13/05/2021

La trobada serà en format semipresencial a la seu de PIMEC, en què es comptarà amb la participació del secretari general de la patronal, Josep Ginesta, i també servirà per presentar la nova plataforma digital que ha promogut l’Acellec per a les empreses associades.