notícies

275 municipis en màxim nivell de risc d'incendi al Pla Alfa

14/07/2022

El pla INFOCAT, creat per fer front a les emergències en cas d'incendis, ha situat 275 municipis catalans en el nivell Alfa 3 de risc d'incendis. S'ha establert mesures entre divendres i dilluns que impliquen l'anul·lació de rutes i de campaments en els termes municipals afectats i que limiten l'activitat de les cases de colònies al seu entorn més immediat.

English Summer és guardonada en el marc dels VI Premis Pyme Tarragona 2022

22/06/2022

L'empresa, associada a l'Acellec, es distingida en les categories de Formació i Ocupació.

L’Acellec mobilitzarà més de 20.000 infants i joves en la campanya d’estiu de lleure

20/06/2022

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura espera igualar i superar les xifres del 2019 i poder organitzar la primera campanya real després de la situació de pandèmia

L’assemblea anual de l’Acellec se celebrarà dimarts

09/06/2022

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura presentarà el nou local en el marc de la trobada anual que comptarà amb les intervencions del secretari d’Infància, Adolescència i Joventut del Departament de Drets Socials, Alexis Serra, i del consultor en matèria de sostenibilitat Adrià Gelabert.

L’Acellec impulsa una borsa de treball per a monitores per a les tardes educatives de setembre

02/06/2022

Com a resposta a l’avançament del curs escolar, l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura recull informació de diferents perfils de joves que fan tasques de monitoratge i que estan disponibles per treballar, els agrupa per municipis i els posa a disposició de les empreses associades.