notícies

Els projectes Pensa i Pensa i Colònies a Port Aventura, aportacions de les empreses Acellec al Kids' Innovation Day

28/11/2019

La proposta de colònies a Port Aventura impulsada per English Summer i el projecte contra el malbaratament alimentari Pensa i Pensa, de Campos Estela i Eix Estels van ser dues de les iniciatives que es van presentar en la trobada sobre innovació en el sector dels serveis a la infància i la familia que impulsa el Kid's Cluster. Va tenir lloc al Campus de la Universitat Pompeu Fabra, el dijous, 28 de novembre.

Mes de 200 professionals inscrits a la segona edició del Kid's Innovation Day

20/11/2019

L'esdeveniment l'organitza el Kid's Cluster, un conjunt d'empreses de diferents sectors que tenen com a objectiu comú la prestació de serveis i productes al món infantil i familiar, que aposta de manera estable per la innovació, la millora de la qualitat en les seves propostes i l'aprofitament de sinèrgies del mercat. Algunes empreses de l'Acellec en formen part.

Neix la Mesa unitària en defensa del sector social i d'atenció a les persones

18/11/2019

Tercer Sector, sindicats, patronals i col·legis professionals de l'àmbit social s'uneixen i demanen interlocució política d'alt nivell amb urgència per revertir "de forma immediata" la situació d’infrafinançament crònic que pateix el sector. L'Acellec forma part de les entitats signants que reclamen polítiques públiques que assegurin la cobertura dels drets socials, la qualitat de l’atenció, la sostenibilitat dels serveis i la millora de les condicions laborals de les treballadores. El Manifest fundacional insta el Govern i el Parlament a construir els consensos necessaris per garantir uns pressupostos 2020 que assegurin el desplegament de les polítiques socials: dependència, RGC, IRSC actualitzat i habitatge social, entre altres.

Mesa en defensa del sector social i d'atenció a les persones de Catalunya

14/11/2019

L'Acellec es forma part del grup de sindicats, patronals, entitats i col·legis professionals que signen un Manifest conjunt adreçat al Govern i al Parlament alertant de la situació crítica del sector. El document reclama uns pressupostos per a l'any 2020 que assegurin la qualitat de l'atenció, la sostenibilitat dels serveis i les millores de les condicions laborals.

QSL Serveis Culturals dinamitza el procés participatiu del Pacte Nacional per a la Interculturalitat

12/11/2019

Associada a l’Acellec, l’empresa organitza les sessions de participació que tenen lloc arreu del territori per aconseguir la implicació de la ciutadania en un acord que es considera estratègic i de país.