Borsa de CV

La Borsa de Treball de l’Acellec és un servei que s’adreça a tots els treballadors del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat. Hi podeu accedir omplint el formulari que segueix a aquestes paraules i adjuntant un document amb el vostre currículum. Totes les empreses associades a l’Acellec podran veure’l i comprovar si el teu perfil és adequat per a les seves necessitats.

En aquest enllaç pots consultar la normativa del servei i en aquest altre t’oferim consells per millorar les teves possibilitats d’ocupació en el nostre sector. El teu currículum formarà part d’aquesta borsa durant sis mesos, i transcorregut aquest periode s’esborrarà completament per preservar la privacitat de les teves dades. Si després dels sis mesos continues buscant feina podràs tornar a penjar-hi el teu currículum, tantes vegades com sigui necessari.

Et desitgem molta sort i encert en la teva futura feina.
Les empreses de 50 o més treballadors tenen l'obligació legal de contractar un nombre de persones amb discapacitat que representi el 2% de la plantilla. Des de l’Acellec treballem per tal d'avançar en la inserció laboral de les persones amb discapacitat i facilitar la connexió entre els treballadors i les empreses sòcies.
* Escull com a mínim un municipi.
* Escull entre les opcions que es despleguen sota el camp quan escrius: el teu currículum serà més visible.Màxim 400 caràcters, espais inclososformat pdf || mida màxima 5MB

L’Acellec (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura), com a responsable del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva participació en els processos de selecció de les nostres empreses associades. La base legítima és el teu consentiment i el pots revocar en qualsevol moment amb una comunicació a acellec@acellec.cat. Les teves dades, per tant, només se cediran a les nostres entitats associades, que podran veure-les i comprovar si el teu perfil és adequat per a les seves necessitats. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra  Política de Privacitat