notícies

Jornada d’interès per a les empreses culturals a l’Hospitalet de Llobregat

06/09/2019

El proper 27 de setembre tindrà lloc l’espai de networking CREA Match a l’Hospitalet de Llobregat que esdevé un punt de trobada per a professionals del sector cultural que organitza el consistori d’aquest municipi. Des de l’Acellec es tindrà presència a la jornada que és oberta a totes les empreses culturals de l’entorn metropolità.

Nous cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

04/09/2019

L’Acellec, com a entitat col·laboradora de la institució, fa difusió de l’oferta de cursos de català que s’estrenen a partir de setembre i promou que els membres associats participin al programa 'Voluntariat per la llengua'.

En marxa les primeres propostes formatives amb La Lira de Sant Andreu

04/09/2019

El nou projecte de col·laboració entre l'Escola de Formació de l'Acellec (Efa) i la Societat Cultural i Esportiva La Lira s'ha fet visible des dels primers dies de setembre amb l'obertura del periode d'inscripcions per a la nova oferta d'activitats de l'entitat del barri de Sant Andreu de Barcelona. La programació inclou per primera vegada cursos de monitors de lleure educatiu, de vetlladors per a necessitats educatives especials i un taller per incentivar la participació dels joves en futurs projectes de dinamització de l'entitat.

A l'agost descansarem una mica

31/07/2019

Del 12 al 25 d'agost l'Acellec es posarà en mode pausa per descansar una mica i recuperar forces. La resta de dies del mes, l'horari d'atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. Que tingueu un estiu feliç i creatiu.

Conferència SELFEE: alfabetització digital i no discriminació en la cerca de feina

29/07/2019

El 26 i el 27 de setembre tindrà lloc a la Casa del Mar de Barcelona la conferència central del projecte europeu SELFEE, dedicat a investigar sobre els processos de recerca de feina dels joves, incidint en l'alfabetització digital i en tècniques per evitar tota mena de discriminacions en aquestes circumstàncies. El partner català del projecte és l'associació La Xixa, col·laboradora habitual de l'Acellec i l'Escola Efa.