notícies

El 2019 notareu l'efecte Acellec

31/12/2018

L'Acellec no és neutre. Treballem cada dia per causar un efecte beneficiós en el sector del lleure educatiu i cultural. La qualitat com a condició sine qua non, la professionalitat com a garantia d'eficàcia, una passió insubornable per la nostra feina i una voluntat inequívoca de servei són les nostres banderes. Cada cop som més presents en la vida pública per explicar amb claredat el valor social de la nostra activitat i la contribució del lleure educatiu i la cultura de proximitat al benestar i la qualitat de vida. Notareu l'efecte 2019 de l'Acellec en la nostra voluntat inclusiva, en la defensa de la igualtat, en la celebració de la diversitat i en la voluntat de servei.

Controvèrsia en el registre de control horari dels treballadors

19/12/2018

L’Acellec s’afegeix al posicionament de la Cecot que demana al Govern que no faci extensiu a les petites i mitjanes empreses el control horari dels treballadors perquè és una mesura que suposarà més costos per a les pimes.

L’Acellec, compromesa amb el Pacte per la Reforma Horària

18/12/2018

El vicepresident de l’Acellec, Oriol Carbonell, es reuneix amb el coordinador per l’impuls de la reforma horària, Alexis Serra, per plantejar l’aplicació dels nous hàbits en l’àmbit de l’educació i la cultura i de les possibles iniciatives que es poden impulsar des del sector.

Els alumnes de l’Escola Efa de cursos del SOC també poden tenir el nom sentit

18/12/2018

El Servei d’Ocupació de Catalunya preveu que els alumnes dels cursos subvencionats que programen s’identifiquin amb el nom sentit i se’ls reconeguin els certificats en l’àmbit de Catalunya. Des de l’Escola Efa ja s’havia actuat en aquest sentit de manera proactiva.

Avenç per als monitors i monitores trans

10/12/2018

La Direcció General de Joventut fa un pas endavant perquè les persones transgènere i les persones intersexuals puguin fer constar el seu nom sentit al carnet i al diploma de monitor/a o de director/a d’activitats d’educació en el lleure.