notícies

Obertes les inscripcions per participar al Congrés de la Joventut de Catalunya

02/03/2022

Obertes les inscripcions per participar al Congrés de la Joventut de Catalunya

Educar fora de l'aula, més fàcil del que sembla

02/03/2022

Multitud de professionals de l’educació treballen quotidianament des de les seves petites organitzacions per oferir recursos i serveis que no només complementen la tasca docent sinó que en multipliquen les possibilitats i es converteixen en potencials aliats de mestres i professors per motivar i estimular la curiositat i les ganes d’aprendre d’infants i joves. Pep Montes, el gerent de l'Acellec, ens explica les dificultats que afronten i possibles maneres d'afrontar-les, més fàcils del que podria semblar, en aquest article publicat a la revista Món Docent.

L’Acellec trasllada la seva seu al Poblenou de Barcelona

24/02/2022

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura deixa la seva històrica seu del carrer Vallirana del barri del Farró, que la va veure néixer l’any 2001. Després de més de vint anys, durant els quals l’organització ha crescut, s’ha convertit en una interlocutora imprescindible per al sector i ha diversificat els serveis a les empreses associades, traslladarà el seu espai de treball al barri de Poblenou de Barcelona, al carrer Ramon Turró, 71.

Sindicats i patronals acorden un creixement salarial del 7% entre 2022 i 2024 al sector del lleure educatiu i sociocultural

24/02/2022

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura aplaudeix la creació de les figures professionals del mediador cultural i del tècnic de producció en centres culturals i museus

La Xarxa BCN Antirumors recupera les trobades presencials amb la participació de l’Acellec

18/02/2022

Després de dos anys de restriccions i sessions virtuals, la Xarxa BCN Antirumors torna a la presencialitat per avançar l’elaboració del nou Pla d’Acció de la XBCNA amb la implicació activa de l’Acellec i de l’Escola Efa.