notícies

L’Acellec participa de la taula de treball del projecte de lleure educatiu ‘Tardes educatives’ a Barcelona

27/01/2022

Una quarantena d’empreses de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura programen activitats de lleure educatiu de qualitat a la capital catalana i ara quedaran recollides i reforçades a través del nou programa, que compta amb un pressupost de 23 milions d’euros per a 2022 i 2023.

L’Acellec dona suport al certificat Ecolocal per a productes alimentaris ecològics i de proximitat

20/01/2022

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura s’afegeix a aquesta distinció pionera a l’Estat amb la voluntat de fer explícit el suport dels sectors de menjador escolar i colònies a la iniciativa.

English Summer explica el model de les colònies escolars de Catalunya a Rússia

19/01/2022

La metodologia, els valors i l’organització de les colònies escolars de l’empresa English Summer, associada a l’Acellec, s’han presentat com a exemple d’èxit del lleure infantil i juvenil en el marc de la trobada ‘Diàlegs de professionals 72 – Estem junts’ a la ciutat russa de Tiumén.

La Cecot publica una guia de bones pràctiques sobre l’ús del català a l’empresa

17/01/2022

L’Acellec reitera el compromís amb la pervivència i el progrés de la llengua catalana, també en l’àmbit empresarial, i recorda que les empreses del lleure i la cultura de proximitat tenen un paper actiu en l’ús del català.

L’empresa El Castellet estrena ‘La Talaia’, un equipament polivalent a les Gavarres

11/01/2022

Associada a l’Acellec, El Castellet comença l’any amb un nou espai versàtil de 330 metres quadrats amb activitats de lleure educatiu en un entorn natural incomparable