notícies

Un estudi de la UPF analitza la relació entre joves, cultura i educació a Catalunya

09/09/2021

El gerent de l’Acellec, Pep Montes, ha col·laborat amb el grup de recerca de la Universitat Pompeu Fabra, que ha elaborat un document que s’adreça als responsables de l’elaboració de polítiques públiques, i s’emmarca en el projecte Herència cultural i identitats de l’Europa del futur (CHIEF).

El sector de les cases de colònies compleix la normativa d’instal·lacions juvenils i les mesures de prevenció i protocols covid de manera escrupolosa

05/08/2021

El tractament mediàtic de casos puntuals amb informacions demagògiques no contrastades és injust amb l’empresa afectada i amb el conjunt del sector

La jornada Marta Mata d’educació gira al voltant del lleure educatiu aquest any

28/07/2021

L’Acellec participarà de la jornada el proper mes de novembre en què s’analitzarà l’educació en el lleure i els drets de l’infant a través de la trajectòria de l’educador i pedagog Joaquim Franch. La sessió acabarà amb la redacció i aprovació d’un manifest de suport al lleure educatiu.

Aquest estiu l'Acellec només tanca una setmana

23/07/2021

L'equip de l'Acellec i de l'Escola Efa oferirà servei durant tot el mes d'agost, excepte una única setmana, del 16 al 22 d'agost, en la que totes les treballadores coincidiran en el seu període de descans. Els torns de vacances s'han combinat per mantenir un espai bàsic d'atenció als socis, alumnes i altres usuaris durant la major part del mes d'agost.

Els nous ajuts a les empreses per la Covid-19 inclouen els CNAEs educatius i culturals del sector

16/06/2021

La Generalitat atén la petició formulada des de l’Acellec que demanava que les empreses del lleure educatiu i la cultura de proximitat tinguessin l’oportunitat d’accedir als ajuts amb motiu de la situació de pandèmia.