notícies

Tarragona acollirà el Congrés Internacional de Campaments i Colònies

01/04/2022

L’empresa English Summer, associada a l’Acellec, promou l’organització d’un esdeveniment que comptarà amb la participació de més de 700 professionals de l’educació en el lleure de més de 120 països la tardor de l’any vinent al centre de convencions de PortAventura World.

Preinscripcions obertes per al Curs sobre Polítiques Locals de Joventut

23/03/2022

La formació, que es programarà de setembre a juny en format semipresencial i constarà de 164 hores, és referent per al conjunt de professionals de joventut que treballen en l’àmbit local desenvolupant polítiques locals de joventut.

La situació dels professionals de Joventut, a debat

22/03/2022

La sessió virtual, en el transcurs de la qual es presentarà l’estudi sobre ‘Professionals de Joventut a la demarcació de Barcelona 2022’, comptarà amb una taula rodona amb la intervenció del secretari de l’Acellec, Mario Granados.

Una jornada analitza el paper dels casals d’estiu per afavorir l’educació d’infants i joves

17/03/2022

‘Els casals d’estiu, una oportunitat 360’ és el títol d’una sessió promoguda per l’Aliança Educació 360 que comptarà amb la participació del gerent de l’Acellec, Pep Montes, que defensarà el paper de les petites i mitjanes empreses que programen activitats de formació no reglada a través d’activitats de lleure.

L’Acellec tindrà un paper actiu al Congrés de la Joventut de Catalunya

16/03/2022

El gerent de l’Acellec, Pep Montes, formarà part d’un grup de treball que analitzarà els reptes del nou Pla Nacional de Joventut divendres al matí. Les empreses associades a l’Acellec, que gestionen serveis per al col·lectiu jove, també participaran a la trobada que tindrà lloc al TecnoCampus de Mataró a partir d’aquest dijous.