notícies

La Xarxa BCN Antirumors recupera les trobades presencials amb la participació de l’Acellec

18/02/2022

Després de dos anys de restriccions i sessions virtuals, la Xarxa BCN Antirumors torna a la presencialitat per avançar l’elaboració del nou Pla d’Acció de la XBCNA amb la implicació activa de l’Acellec i de l’Escola Efa.

El complex El Jou Nature d’Eix Estels acull la 1a Nit del Turisme del Berguedà

17/02/2022

L’espai d’Eix Estels, empresa associada a l’Acellec, ha estat escenari d’una trobada que reuneix més de 120 persones del sector turístic, empresarial i polític de la comarca en el transcurs de la qual es ret homenatge a set establiments pioners del Berguedà.

L’Acellec s’adhereix a la patronal estatal CONPYMES

17/02/2022

Amb aquesta adhesió l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura fa més visibles els serveis vinculats a l’educació i a la cultura de proximitat a la patronal de referència de la petita i mitjana empresa a nivell espanyol.

L’Acellec finalitza amb èxit els cursos de formació que programa la Fundació Barberà Promoció

04/02/2022

L’Escola Efa ha impartit formació especialitzada en el sector del lleure educatiu i sociocultural a Barberà del Vallès programant cursos de monitoratge, de vetlladores i de manipulació d’aliments a una quinzena d’alumnes.

Formació de delegats i delegades dels centres de secundària de Santa Coloma de Gramenet

02/02/2022

L’empresa associada a l’Acellec Més Temps Lliure organitza un cap de setmana formatiu per a joves d’entre 12 i 14 anys a una casa de colònies de Santa Margarida de Montbui amb la voluntat que adquireixin eines pràctiques d’acompanyament i escolta grupal entre joves i que millorin les competències personals com a representants de l’alumnat.