notícies

Mapa de l'Animació Sociocultural de Catalunya

13/05/2014

La Coordinadora per l'Animació Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT) ha posat en marxa una nova iniciativa interactiva per consolidar la xarxa d'iniciatives i serveis socioculturals ...

Talim, una nova plataforma pel lleure

13/05/2014

Aquest mes s'ha posat en funcionament Talim, una plataforma social per a la difusió de les activitats i serveis de lleure educatiu, entesa com a servei per a les families. La novetat ...

La declaració per la promoció de les colònies escolars recull adhesions

13/05/2014

La Declaració per a la Promoció de les Colònies Escolars, presentada en públic el passat 13 de febrer, està recollint adhesions i va eixamplant el seu pes i influència. A banda de la quarantena d'associacions, empreses i professionals que es van afegir a l'acte inaugural del projecte Colònies i Educació, són diverses ja les mostres de suport que hem anat rebent per impulsar aquesta iniciativa que pretén garantir el futur de les colònies escolars i potenciar la seva integració formal en el sistema educatiu català.

Oferta formativa de l'Escola EFA

13/05/2014

L'any 2014 serà un dels més intensos pel que fa a l'oferta formativa de l'Escola EFA. Fem més cursos que mai, i el nivell de satisfacció d'alumnes i empreses es manté alt i en millora continua.

Comissió de Contractació Responsable de l'Ajuntament de Barcelona

13/05/2014

L'Acellec s'ha incorporat a la Comissió Mixta de Contractació Responsable de l'Ajuntament de Barcelona. Aquest grup de treball es va crear fa mesos a petició d'entitats socials i del tercer sector per incorporar als plecs de condicions de contractació pública de l'ajuntament un seguit de clàusules que garanteixin el compliment de determinats criteris socials. Incomprensiblement, l'Acellec no va ser cridada a participar-hi. Tanmateix, el treball de la comissió va portar a l'aprovació del decret d'alcaldia de Contractació Pública Responsable amb Criteris Socials i Ambientals. Entenent que el seu contingut lesiona criteris d'igualtat en la competència, l'Acellec va fer un Recurs de Reposició. Tot i que informalment ens han assegurat que el recurs s'acceptarà parcialment, estem encara a l'espera que es resolgui. Mentre, però l'Acellec ja s'ha incorporat a la comissió, que ara fa seguiment de l'aplicació del decret.