notícies

Celebrem l’assemblea anual a punt per dialogar pel IV conveni del sector

20/04/2018

El Palau Macaya de Barcelona ha estat l’escenari aquest dijous al matí de la trobada anual de les empreses associades a l’entitat. La jornada s’ha completat amb una conferència a càrrec del consultor Genís Roca que ha plantejat els reptes del sector en l’àmbit d’una societat cada vegada més connectada.

Una assemblea per impulsar el lleure educatiu i la cultura de proximitat

12/04/2018

El 19 d'abril tindrà lloc l'assemblea anual de l'Acellec, que reunirà les empreses associades al Palau Macaya de Barcelona per passar comptes de l'any 2017 i per aprovar el pressupost que permetrà abordar nous projectes per a 2018. La reunió empresarial dedicarà una especial atenció a presentar la plataforma de l'Acellec per a la negociació del IV Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural, que s'inicia justament durant el mes d'abril.

El lleure, l'educació i la cultura en la societat de la informació

03/04/2018

La cultura digital ha accelerat els canvis socials d’una manera inèdita en la història de la humanitat. Les activitats econòmiques i socials que es basen en l’atenció a les persones i les relacions de proximitat no poden viure al marge d’aquestes transformacions. Quin ha de ser el paper del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat en els nous entorns digitals? Com hem d’afrontar el futur per preservar els valors que són en l’arrel de la nostra activitat? Com ho hem de fer per convertir els riscos en oportunitats?

L’assemblea de l’Acellec comptarà amb una conferència de l’expert Genís Roca

22/03/2018

‘El futur del sector en temps digitals. El lleure, l’educació i la cultura en la societat de la informació’ és el títol de la intervenció de l’expert en transformació digital i soci de Roca Salvatella, Genís Roca. La reunió anual de l’Acellec se celebrarà el proper 19 d’abril de 10 del matí a 2 del migdia al Palau Macaya de Barcelona.

L’Acellec i l’escola Efa col·laboren en el rodatge de la pel·lícula ‘Sense sostre’

12/03/2018

Donem suport a aquest projecte en forma de cinema d’autor que pretén fer visibles al conjunt de la societat les persones que dormen al carrer. Des de l’Acellec i l’escola Efa s’ha col·laborat en el finançament del llargmetratge que es roda aquest mes de març a Barcelona i també es donarà suport en la difusió de la pel·lícula, un cop estrenada