notícies

La Mesa unitària en defensa del sector social i d’atenció a les persones fa sentir la seva veu al Parlament

12/12/2019

L’Acellec, una de les onze entitats que forma part de la Mesa unitària, participa a la trobada amb els grups parlamentaris de Junts per Catalunya, ERC, PSC, Catalunya en Comú i la CUP a la Cambra catalana. Els partits es comprometen a traslladar les reivindicacions de la Mesa unitària a la negociació dels pressupostos de la Generalitat per a l’any 2020.

Divertalia dinamitza un bloc referent en l’àmbit de recursos per a la infància

29/11/2019

L’empresa associada a l’Acellec promou un bloc que recull informació valuosa en relació a diferents àmbits com l’alimentació, l’educació, l’activitat física o el lleure dels infants

La petita i mitjana empresa reclama protagonisme en la contractació pública

29/11/2019

PIMEC i l'Ajuntament de Barcelona van organitzar divendres 29 de novembre una jornada sobre contractació pública dirigida a promoure i facilitar l'accés de la petita i mitjana empresa a les licitacions del consistori barceloní, que superen cada any la xifra de 1.000 milions d'euros. La patronal i l'ajuntament col·laboren en diverses iniciatives per millorar la gestió de la contractació pública i per aplanar el camí dels emprenedors i les petites organtizacions, que tenen moltes dificultats per accedir als concursos.

Els projectes Pensa i Pensa i Colònies a Port Aventura, aportacions de les empreses Acellec al Kids' Innovation Day

28/11/2019

La proposta de colònies a Port Aventura impulsada per English Summer i el projecte contra el malbaratament alimentari Pensa i Pensa, de Campos Estela i Eix Estels van ser dues de les iniciatives que es van presentar en la trobada sobre innovació en el sector dels serveis a la infància i la familia que impulsa el Kid's Cluster. Va tenir lloc al Campus de la Universitat Pompeu Fabra, el dijous, 28 de novembre.

Mes de 200 professionals inscrits a la segona edició del Kid's Innovation Day

20/11/2019

L'esdeveniment l'organitza el Kid's Cluster, un conjunt d'empreses de diferents sectors que tenen com a objectiu comú la prestació de serveis i productes al món infantil i familiar, que aposta de manera estable per la innovació, la millora de la qualitat en les seves propostes i l'aprofitament de sinèrgies del mercat. Algunes empreses de l'Acellec en formen part.