notícies

Consulteu la guia per notificar les activitats de lleure aquest estiu

29/05/2019

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha publicat una infografia que resumeix les passes a seguir per notificar les activitats de lleure de cara a la temporada d’estiu. No feu la viu-viu i compliu la normativa: és garantia de qualitat i un instrument per lluitar contra les entitats que programen activitats sense respectar els mínims professionals, educatius i de seguretat.

Oferta formativa de l’Escola Efa a Vilafranca del Penedès

29/05/2019

Els cursos programats són de Mindfulness i altes estratègies personals per al control de l’estrès (juny-juliol) i Educació en perspectiva de gènere (octubre) i ja tenen obertes les inscripcions.

L’empresa Eix Estels renova la seva pàgina web

23/05/2019

És una de les empreses associades a l’Acellec referent en la programació de colònies escolars i estades d’estiu. La nova pàgina web permet la consulta a través dels dispositius mòbils i fa més àgil la cerca de les cases de colònies.

L’Acellec celebra l’assemblea general ordinària

22/05/2019

El secretari general de Pimec, Antoni Cañete, ha participat aquest matí al Centre Cívic Urgell a l’assemblea general ordinària de l’Acellec. Cañete ha agraït l’adhesió de l’entitat a Pimec, ha posat en valor la feina de l’Acellec i ha assegurat que les empreses del sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat estaran molt ben representades.

La conferència de Xavier Marcet, en ‘streaming’

21/05/2019

L’expert en estratègia i innovació empresarial Xavier Marcet participa aquest dimecres a Barcelona a l’assemblea anual de l’Acellec en una intervenció que es podrà seguir a través de YouTube.