notícies

Prevenció de les violències masclistes per a treballadors de cases de colònies i instal·lacions juvenils

08/11/2019

La Direcció General de Joventut organitza, amb la gestió de l'Escola Efa, vuit jornades sobre gènere i abordatge de les violències masclistes arreu del territori català, adreçades especialment a treballadors d'instal·lacions juvenils (cases de colònies, albergs, granges escola, escoles de natura i altres equipaments). Es tracta de jornades de vuit hores de durada repartides en dues sessions, d'inscripció gratuïta i amb l'expedició d'un certificat per part de la Generalitat.

Laia Girós, nova Directora General de Joventut

07/11/2019

En l’àmbit de la Joventut, Girós ha col•laborat activament amb el Consell de Joves de Sabadell, federació que agrupava una vintena d’entitats juvenils i que va gestionar durant una llarga temporada l'Espai Emprius, l’equipament juvenil més rellevant de la ciutat.

Segona trobada de professionals de l’empresa Iniciatives i Programes

06/11/2019

L’empresa, associada a l’Acellec, va celebrar el 9 de novembre a Barcelona la segona jornada per a professionals de l’àmbit socioeducatiu i del lleure. Més de 100 persones es van trobar en una sessió per compartir experiències i debatre al voltant dels reptes del sector.

Un miler d'alumnes i més de seixanta cursos en el nou pla de formació subvencionada de l'Acellec

06/11/2019

S'ha posat ja en marxa el nou pla de formació subvencionada de l'Acellec per a treballadors del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat. Entre novembre de 2019 i l'estiu de 2020 es programaran més de seixanta cursos i un miler d'alumnes que treballen al sector es beneficiaran d'aquesta nova aposta per la qualitat i la professionalitat. La formació no té cost per als treballadors ni per a l'empresa, i rep la subvenció del Consorci de Formació Continua.

MagmaCultura estrena IDEAL, un centre d’arts digitals innovador a BCN

29/10/2019

La firma, associada a l’Acellec, ha obert les portes de l’equipament IDEAL al barri del Poblenou de la capital catalana que s’estrena amb una exposició immersiva dedicada al pintor Claude Monet. La mostra ‘Monet: l'experiència immersiva', coproduïda amb Exhibition Hub, és l'exposició que inaugura el centre de la mà de projeccions de gran format i experiències de realitat virtual.