notícies

Formació continua, una cursa de fons

07/10/2019

El responsable de programes subvencionats de l'Escola Efa, Ferran Angulo, explica en aquest article les raons que converteixen la formació continua en una oportunitat per a les empreses i els treballadors del sector del lleure, la cultura i l'educació. Una oferta extensa, variada i especialment pensada per millorar les competències dels professionals que presten serveis en el nostre àmbit. Les empreses amb vocació de servei públic i que fan bandera de la qualitat són les aposten per la formació continua.

PIMEC, Acellec i altres patronals fan pública una declaració conjunta alertant dels riscos de la llei d'atenció a les persones

03/10/2019

PIMEC i diverses organitzacions patronals del sector de l’atenció a les persones, entre les quals hi ha l'Acellec, fan pública una declaració en la qual expressen la seva oposició a una part de l’articulat de la llei, que posa en risc la igualtat d'accés a la contractació pública i perjudica la petita i mitjana empresa.

Divulgació de les bones pràctiques formatives a la revista ‘Informa’t’

01/10/2019

Ferran Angulo, gestor dels programes formatius de l’Escola Efa, ha escrit un article al darrer número, de setembre, de la Revista de la Formació Professional per a l’Ocupació en què explica les tècniques usades en un curs impartit per la nostra formadora Clara Vergés.

Entrevista a Ramiro Ortegon sobre el certificat PDA Bullying per a empreses

01/10/2019

Des de l’Acellec s’ha establert un acord amb l’empresa Salut i Educació Emocional (SEER) per al desenvolupament conjunt d’una certificació de qualitat per a empreses educatives i culturals per aplicar protocols de prevenció, detecció i actuació davant de l’assetjament entre iguals. El president de la plataforma explica els principals eixos del projecte en la següent conversa.

L’empresa Iniciatives i Programes renova el seu bloc corporatiu

27/09/2019

Associada a l’Acellec, és un grup empresarial especialitzat en el disseny, la gestió i la consultoria de serveis educatius, culturals i de proximitat orientats a promoure el benestar i el desenvolupament de les persones, de les comunitats i del conjunt de la societat.