notícies

Bones festes, feliç educació i millor cultura

19/12/2016

L'Acellec i l'Escola Efa us desitgen les millors festes i un any ple d'èxits. No oblideu que tot el que feu educa i que la cultura és arreu.

Es convoca el primer Premi Interuniversitari Colònies i Educació

14/12/2016

Els principals agents dels sector de les colònies convoquen, d'acord amb les set facultats catalanes d'educació, el primer Premi Interuniversitari Colònies i Educació, amb la finalitat de promoure la recerca, el coneixement i la divulgació dels valors educatius associats a les estades en cases de colònies. L'Acellec, la Confederació i l'ACCAC compten per a aquest projecte amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Consulta pública per a la llei de contractes del serveis a les persones

02/12/2016

La Direcció General de Contractació Pública del Govern ha posat en marxa el tràmit de consulta prèvia per a la elaboració de la futura Llei de Contractes de Serveis a les Persones. Tothom que ho desitgi pot fer aportacions per tal que siguin tingudes en compte en la nova iniciativa legislativa, que s'acull a la possibilitat prevista per les directives europees, segons la qual aquest tipus de contractació es pot regular a criteri dels Estats.

English Summer guanya el Premi Pime Catalana de les comarques de Tarragona

21/11/2016

L'empresa associada a l'Acelllec, English Summer, dedicada a l'ensenyament d'idiomes en campaments i estades en cases de colònies, ha guanyat el Premi Pime Catalana Catalana en la categoria de les comarques tarragonines, organitzat per La Vanguardia i el Banco Popular. Aquest guardó reconeix les bones pràctiques, la política empresarial i l'esforç de les pimes catalanes i els autònoms, i va ser lliurat en una gala que va tenir lloc el 14 de novembre a Barcelona.

El Govern anuncia la Llei de Contractes de Serveis d'Atenció a les Persones

14/11/2016

La Directora General de Contractació Pública de la Generalitat, Mercè Corretja (a la fotografia), va anunciar divendres, 11 de novembre, la imminent tramitació de la futura Llei de Contractes de Serveis d'Atenció a les Persones, que regularà la contractació externalitzada de serveis públics d'atenció directa a la ciutadania, entre els quals es troben bona part de les prestacions pròpies del sector educatiu i de cultura de proximitat de l'Acellec.