notícies

El valor social de la petita i mitjana empresa al sector del lleure i la cultura

01/10/2018

Pere Mulero, president de l'Acellec, defensa en aquest article el valor i l'aportació social i econòmica de la petita i mitjana empresa en l'àmbit del lleure educatiu i la cultura de proximitat, en reivindica el seu paper fundacional del sector i denuncia l'intent d'excloure-la i marginar-la per part d'altres models organitzatius.

Es posen en valor les colònies escolars

27/09/2018

En el marc d’una entrevista publicada al diari 'El Punt Avui' el pedagog Jordi Puig posa en valor les colònies escolars que es programen arreu del país. Puig també és un ferm defensor del projecte ‘Colònies i Educació’ que enguany arriba a la tercera convocatòria.

Jornades de bones pràctiques en matèria de Joventut

27/09/2018

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut va iniciar dijous passat les jornades anuals de bones pràctiques. Des de l’Acellec recomanem a tots els professionals del sector que hi participin i que estiguin atents al calendari d'activitats, que donarà continuïtat a les jornades durant les properes setmanes.

Subvencions per a la contractació de persones majors de 45 anys

13/09/2018

Des de l’Acellec posem en coneixement de totes les empreses associades i del sector una línia d’ajudes per a la contractació de persones majors de 45 anys. La convocatòria és oberta fins al 15 de novembre. A continuació podreu consultar-ne tots els detalls.

Medalla d’Honor del Parlament a l’Associació de Mestres Rosa Sensat

12/09/2018

L’entitat ha rebut la Medalla d’Honor de la cambra catalana com a mostra de reconeixement de tots els docents, famílies i ciutadans per millorar l’educació del país. Des de l’Acellec aplaudim el gest del Parlament de Catalunya.