notícies

MagmaCultura estrena IDEAL, un centre d’arts digitals innovador a BCN

29/10/2019

La firma, associada a l’Acellec, ha obert les portes de l’equipament IDEAL al barri del Poblenou de la capital catalana que s’estrena amb una exposició immersiva dedicada al pintor Claude Monet. La mostra ‘Monet: l'experiència immersiva', coproduïda amb Exhibition Hub, és l'exposició que inaugura el centre de la mà de projeccions de gran format i experiències de realitat virtual.

English Summer, reconeguda als premis Pime de l’Any 2019 Tarragona

25/10/2019

L’empresa associada a l’Acellec obté el reconeixement en la categoria de formació i treball en uns guardons organitzats per la Cambra de Comerç de l’Estat, el Banc de Santander i el diari La Vanguardia.

L’Acellec aposta pel diàleg i la política

25/10/2019

L’Acellec s’adhereix al manifest de Foment del Treball i de PIMEC que defensa el progrés de Catalunya. L’entitat també subscriu la crida feta conjuntament entre empreses i sindicats que demana estabilitat política, econòmica i social perquè el continuï progressant.

La pel·lícula ‘Sense sostre’ s’estrenarà al Festival de Gijón’

23/10/2019

L’Acellec va col•laborar en la campanya de micromecenatge del film que explica la realitat de les persones que dormen al carrer a Barcelona i forma part del projecte de responsabilitat social corporativa de l’entitat. La cinta és codirigida per Pep Garrido, formador de l’Escola Efa.

Comunicat de l'Acellec sobre la sentència del procés

15/10/2019

Després de conèixer la sentència del judici al procés, i en coherència amb les posicions reiteradament manifestades per l’Acellec des de setembre de 2017, la Junta Directiva de l’entitat, en representació de tots els seus associats, fa pública la següent declaració