notícies

L’Acellec demana fer visible el sector de les activitats extraescolars

10/12/2020

L’entitat participa a la sessió de debat ‘L’educació més enllà de l’escola: equitat i qualitat a les tardes amb extraescolars’ organitzada des de l’Ajuntament de Barcelona.

Nou webinar sobre l’educació a Barcelona, aquest dimecres

09/12/2020

‘L’educació més enllà de l’escola: equitat i qualitat a les tardes amb extraescolars’ és el tema plantejat des de l’Ajuntament de Barcelona. La sessió es podrà seguir a través del canal de YouTube del consistori.

L’Acellec renova i amplia la junta directiva, amb Pere Mulero al capdavant

09/12/2020

Per primera vegada l’entitat incorpora setze membres a la junta amb la voluntat de representar la diversitat d’empreses i serveis amb què compta el sector del lleure, l’educació i la cultura al país. L’Acellec engloba més d’un centenar d’empreses associades i mira amb il·lusió l’any 2021 en què commemorarà el 20è aniversari.

El Departament de Cultura impulsa la digitalització 3D del patrimoni cultural català

02/12/2020

El programa Giravolt promou el coneixement i la utilització de la tecnologia d’escaneig 3D d’objectes i edificis per part de les entitats que gestionen el patrimoni català

El CoNCA publica l'informe anual sobre l'estat de la cultura i de les arts a Catalunya

02/12/2020

L’informe d’enguany, corresponent a l’any 2019, és el novè que elabora el CoNCA des de l’any 2010. Respecte dels anteriors, s’ha introduït un canvi conceptual i de contingut pel que fa a l’abast de la totalitat de l’ecosistema cultural del país, de les administracions públiques que intervenen en la cultura i també pel que fa al territori.