notícies

L’Acellec dona suport a Rafel López per a la Sindicatura de Greuges de Barcelona

05/05/2021

L’Acellec fa costat a la candidatura que impulsa el Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya en el marc del procés per escollir el càrrec de síndic o síndica de greuges de Barcelona que fins al 19 de maig té obert el termini per recollir adhesions.

El nou Congrés de la Joventut de Catalunya arribarà a la tardor

04/05/2021

L’Acellec expressa la seva voluntat de participar de la trobada per posar en valor l’expertesa i el coneixement en matèria de joventut que tenen les petites i mitjanes empreses que gestionen serveis, programes i equipaments de joventut arreu de Catalunya. El congrés tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d’octubre.

L’Acellec participa a l’assemblea anual de PIMEC

28/04/2021

El president de l’Acellec, Pere Mulero, assisteix a la trobada anual de la patronal en què es reitera la defensa dels interessos de les pimes i s’exigeix sensibilitat empresarial a les administracions. En el marc de l’assemblea també s’ha donat a conèixer el balanç d’altes i baixes de socis durant el darrer any en què s’ha mantingut un nivell alt de permanència, malgrat la situació de pandèmia.

El president del Govern espanyol promet flexibilitat per obrir els ajuts directes a més sectors econòmics

20/04/2021

L’Acellec torna a demanar que l’Estat inclogui el lleure educatiu entre les activitats que fins ara han quedat excloses dels ajuts directes i dels fons de solvència de suport a les activitats afectades a conseqüència de la situació de pandèmia.

L’Acellec recorda que el confinament comarcal permet la continuïtat de les colònies escolars a Catalunya

08/04/2021

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura demana a les escoles que mantinguin les activitats programades aquesta primavera. El Departament de Salut permet els desplaçaments i sortides del centre escolar amb pernoctació sempre que es respecti el grup bombolla de classe