notícies

L’Escola Efa participa a la Jornada professional de cultura popular infantil

08/06/2021

La directora de l’Escola Efa, Marina Civit, i la formadora del centre, Cristina Oliva, participen de la jornada de cultura popular infantil que aquest cap de setmana ha organitzat l’Agrupació del Bestiari Popular i Festiu de Catalunya.

L’Acellec es prepara per a una campanya de lleure d’estiu amb xifres superiors a l’any 2019

03/06/2021

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura mobilitzarà més de 80.000 infants aquest estiu entre colònies, casals i altres activitats de lleure. L’Acellec espera que la recuperació es consolidi a partir de setembre amb la represa de les activitats extraescolars i les colònies escolars

Les empreses de l’Acellec expliquen les oportunitats laborals del sector als joves universitaris

01/06/2021

Les empreses associades a l’Acellec Ludic3 i Calaix de Cultura han participat d’una xerrada adreçada a l’alumnat d’Educació Social de la Universitat Autònoma de Barcelona per explicar les possibilitats laborals del sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat.

L’empresa QSL Serveis Culturals estrena pàgina web

27/05/2021

Associada a l’Acellec està especialitzada en la gestió de projectes de servei públic en els àmbits de la cultura, l’educació i la participació amb una especial cura de les diversitats. L’empresa també és activa a les xarxes socials.

L’assemblea general de l’Acellec referma la voluntat del sector de continuar endavant

25/05/2021

La seu de PIMEC ha estat aquest matí l’escenari de l’assemblea general de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura amb un format que ha combinat la presencialitat i el seguiment de l’acte a distància. La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Ariadna Rectoret, ha encoratjat les empreses a continuar endavant i mirar amb optimisme el futur. El secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, ha destacat la importància de la pressió feta des de l’Acellec que ha permès obrir els ajuts del govern espanyol a més empreses del sector del lleure.