notícies

L’Acellec i l’Escola Efa recuperen l’atenció presencial

08/10/2021

Des que va començar la pandèmia l’equip feia teletreball la major part de la jornada laboral, fet que canvia des d’aquest inici de curs en què es recupera l’atenció presencial cada matí de 10 a 14 hores i les tardes de dimarts i dijous de 16 a 18 hores.

 

Coincidint amb l’inici del nou curs l’Acellec i l’Escola Efa han recuperat l’atenció presencial. Durant el darrer any i mig, coincidint amb la situació de pandèmia, les dues entitats han mantingut l’activitat amb els equips treballant la major part de la jornada laboral des de casa. L’atenció presencial es recupera cada matí de 10 a 14 hores i els dimarts i dijous, també en horari de tarda de 16 a 18 hores.

 

Sense cita prèvia

A partir d’aquest mes d’octubre ja no és necessari demanar cita prèvia per recollir els títols i els carnets de les formacions de monitoratge i direcció de lleure, ni tampoc per atendre personalment qualsevol agent del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat a les oficines de l’Acellec i de l’Escola Efa. L’atenció es continua fent des del Carrer Vallirana (núm 69, baixos 2a, de Barcelona).