notícies

L’Escola Efa programa dos cursos a través d’un acord amb l’Escola de Música de Bellaterra

29/12/2021

L’Acellec signa un conveni amb el centre ‘El Musical’ a través del qual s’oferiran els cursos ‘La música com a eina per acompanyar els diferents moments del dia’ i ‘La música com a eina de descoberta de l’entorn’ adreçats a professionals del lleure educatiu i persones interessades en l’etapa educativa de 0 a 3 anys que vulguin adquirir recursos didàctics nous.

L’Acellec participa a l’assemblea anual d’ANEACAMP a Madrid

16/12/2021

El president de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura, Pere Mulero, participa de la primera trobada presencial des de l’inici de la pandèmia de l’Associació Nacional d’Empreses d’Activitats i Campaments per fer balanç de la feina feta. La trobada reivindica que els campaments són espais segurs.

L’Acellec és reconeguda a la gala dels Premis Pimes de PIMEC

15/12/2021

El president de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura, Pere Mulero, assisteix a l’acte de PIMEC en què es premia el teixit empresarial per haver superat la crisi sanitària, social i econòmica de la Covid-19.

QSL fa el programa de Feminismes, antiracismes i inclusió social del Congrés i el Pla Nacional de Joventut

09/12/2021

L’empresa associada a l’Acellec programa unes jornades aquest divendres i dissabte a Barcelona que serviran per dibuixar el Pla Nacional de Joventut en què els joves són protagonistes i estan obertes al conjunt de professionals del lleure, l’educació i la cultura

Parlem amb el Conseller d'Educació sobre inclusivitat i qualitat en els serveis de menjador, colònies i extraescolars

01/12/2021

Representants de l'Acellec es reuneixen amb el Conseller d'Educació, Josep González Cambray, per demanar-li millores en l'atenció a alumnes amb necessitats educatives especials als menjadors escolars, la represa dels projectes de promoció de les colònies escolars i un marc integrador per a les activitats extraescolars. Es va acordar treballar en aquests tres camps de manera immediata.