notícies

El malbaratament alimentari als centres escolars

09/11/2021

Les empreses educatives petites i mitjanes especialitzades en la prestació del servei de menjador escolar fa anys que posen a prova els seus sistemes de treball per aconseguir un aprofitament eficient de les matèries primeres i aliments cuinats amb què treballen amb l'objectiu d'evitar-ne el malbaratament. Jordi Masjuan és soci i Responsable de producte a l'empresa Valors, un bon exemple dels esforços que fa el sector en aquest àmbit, i ens explica en aquest article com s'han de combinar les mesures logístiques amb la tasca educativa per assegurar la sostenibilitat del servei.

La Fundació Marta Mata promou un manifest a favor del lleure educatiu

08/11/2021

La XIV Jornada Marta, dedicada al pedagog Joaquim Franch i celebrada el dissabte, 6 de novembre, a Saifores, va ser l'escenari on es va aprovar un manifest en defensa del lleure i l'associacionisme educatiu. Diverses entitats i empreses van participar en els debats de la trobada i van coincidir en la necessitat de millorar el reconeixement del lleure educatiu, la seva vinculació amb el sistema educatiu i el suport que rep per part de l'administració.

L’empresa Anthesis Lavola, associada a l’Acellec, és protagonista al programa ‘Valor Afegit’ de TV3

05/11/2021

L’espai es planteja qui pagarà les factures de la crisi climàtica actual i compta amb la intervenció de la directora adjunta de la companyia, Núria Pous.

El PROCICAT permet la plena ocupació de les cases de colònies

03/11/2021

La Generalitat dona llum verda a recuperar l’ocupació del 100% de les instal·lacions juvenils del país i també permet compartir dormitoris amb grups escolars diferents per primera vegada des de l’inici de la pandèmia.

L’Acellec i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut signen un conveni de col·laboració

03/11/2021

Les dues entitats reforcen la seva relació a través de la qual es potenciarà la formació i el suport de l’Acellec en matèria de lleure educatiu