notícies

L’Acellec dona suport al manifest ‘Economia, aigua, i futur’ de PIMEC

05/05/2023

El president de l’Acellec, Pere Mulero, assisteix aquest matí a la presentació del manifest ‘Economia, aigua i futur’ i fa explícit el suport de les empreses del lleure, l’educació i la cultura a mesures que preservin l’aigua i permetin la continuïtat de l’activitat econòmica del sector.

La inclusió a l’escola centra les primeres jornades de debat i reflexió de la Direcció General d’Educació Inclusiva

02/05/2023

Adreçades als professionals de l’educació, tindran lloc els dies 5 i 6 de maig a l’Auditori Sant Martí de Provençals de la capital catalana. ‘Una escola de tothom per a tothom’ és el lema de les sessions a les quals l’Acellec recomana assistir.

Campos Estela i 7itria, empreses referents en la lluita contra el malbaratament alimentari

26/04/2023

Participaran en l’acte de presentació de la Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari als menjadors escolars el proper mes de maig a Folgueroles a partir de les seves experiències ‘Pesa i pensa’ i ‘Servim-nos com a casa’.

Dijous la plataforma PDA Bullying projectarà el curtmetratge ‘Un dia més’

25/04/2023

L’empresa SEER, associada a l’Acellec, ha col·laborat amb un documental dirigit per Carlos Puig que té la voluntat de sensibilitzar sobre l’assetjament i aportar solucions de manera col·laborativa. El curtmetratge serà el tret de sortida a la campanya #superarelbullying

Pere Mulero, nou president de la federació espanyola d'empreses d'oci educatiu i cultural

18/04/2023

La Federación Estatal de Organizaciones Empresariales de Ocio Educativo y Sociocultural (FOESC) va escollir dijous passat (13/04/2023) la seva nova junta directiva, que estarà presidida durant els propers quatre anys per Pere Mulero, CEO de l'empresa catalana de colònies, Eix Estels, i president també de l'Acellec. El nou equip directiu de la federació espanyola es proposa encetar d'aquesta manera una nova etapa de l'entitat, en la qual es marcarà objectius ambiciosos, que passen per donar visibilitat i reconeixement a aquest sector econòmic i defensar els seus interessos davant de l'administració central en totes aquelles qüestions que siguin de la seva competència.