notícies

La campanya de colònies d'estiu de l'Acellec mobilitza 17.000 infants i joves

21/06/2019

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura té a punt una oferta que creix fins a un 10% en algunes de les cases de colònies i que repercuteix en la contractació de més monitors. Les colònies vinculades a l’activitat artística i de creació de comunitat i les que giren al voltant de les noves tecnologies, com la robòtica o la realitat augmentada, continuen a l’alça aquest estiu

L’Acellec participa al desè aniversari de l’aprovació de la LEC

21/06/2019

El Parlament de Catalunya ha estat l’escenari de l’acte en què s’ha commemorat l’entrada en vigor de la Llei d’Educació de Catalunya (LEC). Fa deu anys l’Acellec va participar a les comissions de participació que van contribuir a la redacció de la llei, que va reconèixer per primera vegada les empreses educatives com a membres de la comunitat educativa.

Jornada d’atenció a la diversitat en el menjador escolar

20/06/2019

Amb la participació de la formadora Anna Pons, col•laboradora de l’Escola Efa, el proper mes de setembre a la seu de l’Agència de Salut Pública de Catalunya per donar les claus davants la celiaquia, les intoleràncies o les al•lèrgies, entre d’altres.

Major oferta formativa a través de l’acord amb l’AcPpJ

19/06/2019

En el marc del conveni entre l’Acellec i l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), s’amplia l’oferta formativa de l’Escola Efa amb descomptes de fins al 5% per als socis de l’entitat.

Reunió amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani

12/06/2019

L’Acellec ha mantingut una trobada amb el màxim responsable de la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies i amb el director general d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat, Josep Vidal, per explicar-los la situació del sector del lleure educatiu, l’educació i la cultura de proximitat. Els responsables polítics de la Generalitat han mostrat bona sintonia i ganes de mantenir un diàleg obert i permanent amb la patronal.