notícies

L’Acellec acaba la ronda de contactes polítics amb una reunió amb el grup parlamentari d’En Comú Podem

09/11/2022

Durant les darreres setmanes, l’Acellec ha fet explícita la necessitat d’introduir esmenes a la proposició de llei del tercer sector que discrimina les petites i mitjanes empreses. L’associació ha rebut una resposta positiva per part de totes les formacions polítiques amb qui s’ha reunit i podrà assistir a les compareixences de la comissió d’Empresa i Treball que acabarà donant forma al text de la llei.

L'Acellec participa de nou al Saló de l'Ocupació de Barcelona

08/11/2022

L'associació ha tingut presència al certamen des dels seus inicis en què garanteix la presència del sector del lleure educatiu i sociocultural en una cita de referència per a la promoció de l'ocupació.

L’empresa Anthesis Lavola celebra el 40è aniversari amb l’edició d’un llibre commemoratiu

04/11/2022

Associada a l’Acellec, l’empresa ha presentat un llibre commemoratiu que recull la seva trajectòria i que fa una mirada a l’evolució de les darreres dècades d’aquelles persones i organitzacions centrades en la cura del planeta.

L’Acellec participarà a Cardedeu a la trobada de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural

03/11/2022

#CulturaenXOC és un espai en què es reflexiona, s’aprèn i es comparteix coneixement sobre noves tendències en gestió cultural. La trobada surt de Barcelona per primera vegada i aquest any comptarà amb la participació de l’Acellec en el marc d’una taula rodona sobre el conveni sectorial.

Trobada amb el grup de Junts per Catalunya per tractar la llei del tercer sector

25/10/2022

L’Acellec continua traslladant als grups polítics amb representació al Parlament de Catalunya la necessitat d’introduir esmenes a la proposició de llei del tercer sector que discrimina les petites i mitjanes empreses.