notícies

L’Acellec participa a Madrid al primer congrés de l’oci i el temps lliure de l’ANEACAMP

25/01/2023

El president de l’associació, Pere Mulero, intervindrà en una de les taules rodones de la primera trobada d’aquestes característiques a l’Estat i defensarà la necessitat de tenir espais d’interlocució per defensar els interessos de les empreses del lleure i l’educació i la importància d’unir el sector.

Aquest divendres Madrid acollirà la primera edició del Congreso Nacional del Ocio y Tiempo Libre 2022-2023 de la Asociación Nacional de Empresas de Actividad y Campamentos (ANEACAMP). L’Acellec participarà de la trobada i intervindrà en una de les taules rodones. El president de l’associació, Pere Mulero, exposarà la necessitat d’unir el sector per tenir més força, reivindicarà que les empreses tinguin un CNAE propi i també defensarà que cal comptar amb taules pròpies d’interlocució amb les administracions per defensar els interessos de les empreses del lleure educatiu i sociocultural.

 

Un centenar de professionals

ANEACAMP espera la participació d’un centenar de professionals a la trobada d’aquest divendres amb la voluntat de crear i enfortir els vincles de cooperació i continuar treballant per a la recuperació del sector. Les inscripcions continuen obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç.