notícies

L’Acellec aplaudeix la proposta per eliminar la jornada continuada a secundària

04/07/2019

L’entitat celebra les conclusions del document presentat per la Fundació Jaume Bofill i la Federació dels Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya en què es demana eliminar la jornada continuada als instituts. Des de l’Acellec fa mesos que es treballa en aquesta direcció i s’ha presentat una proposta per recuperar el temps de migdia a secundària.

Aprofiteu les càpsules formatives de juliol de l’Escola Efa

27/06/2019

El mes de juliol és un més ideal per formar-vos i participar de l’oferta de cursos breus i dinàmics de l’Escola Efa sobre temàtiques innovadores que us ajudaran a millorar el vostre currículum i obrir nous horitzons en l’àmbit de l’educació no formal.

La campanya de colònies d'estiu de l'Acellec mobilitza 17.000 infants i joves

21/06/2019

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura té a punt una oferta que creix fins a un 10% en algunes de les cases de colònies i que repercuteix en la contractació de més monitors. Les colònies vinculades a l’activitat artística i de creació de comunitat i les que giren al voltant de les noves tecnologies, com la robòtica o la realitat augmentada, continuen a l’alça aquest estiu

L’Acellec participa al desè aniversari de l’aprovació de la LEC

21/06/2019

El Parlament de Catalunya ha estat l’escenari de l’acte en què s’ha commemorat l’entrada en vigor de la Llei d’Educació de Catalunya (LEC). Fa deu anys l’Acellec va participar a les comissions de participació que van contribuir a la redacció de la llei, que va reconèixer per primera vegada les empreses educatives com a membres de la comunitat educativa.

Jornada d’atenció a la diversitat en el menjador escolar

20/06/2019

Amb la participació de la formadora Anna Pons, col•laboradora de l’Escola Efa, el proper mes de setembre a la seu de l’Agència de Salut Pública de Catalunya per donar les claus davants la celiaquia, les intoleràncies o les al•lèrgies, entre d’altres.