notícies

L’Acellec és present a una nova edició de la trobada anual ‘Kid’s Innovation Fest’

23/11/2023

L’esdeveniment és un punt de trobada a Catalunya dels professionals que treballen en l’àmbit de la infància i l’educació a través del qual es comparteixen projectes i coneixements i es promouen els contactes laborals.

Santa Susanna és l’escenari aquesta setmana de la sisena edició de l’esdeveniment Kid’s Innovation Fest, que és un punt de trobada a Catalunya dels professionals que treballen en l’àmbit de la infància i l’educació. La coordinadora de projectes de l’Acellec, Nadine Van Loock, participa en aquestes jornades que tindran lloc fins demà al Maresme amb prop de 200 professionals convocats. També hi són presents les empreses Eix Estels, English Summer, Descoberta i Sabe que alimenta, associades a l’Acellec.

 

L’espai fomenta els contactes laborals i promou la difusió del coneixement i de projectes exitosos en l’àmbit educatiu. En aquesta edició, el fil conductor seran les eines que tenen les empreses perquè les marques esdevinguin referents per a les noves generacions. La jornada està organitzada pel grup d’empreses que donen forma col·lectiu Kid’s cluster.