notícies

L’Acellec participarà al Saló de l’Ocupació Juvenil de Barcelona el proper 16 de març

05/03/2018

L’entitat presentarà el sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat a través de la participació de les empreses associades Teno, FRoca, Eix Estels i Lleure dosmil. En concret, des de l’Acellec es tindrà presència a l’espai ‘Salta al món laboral’ ideat per posar en contacte empreses i joves. La intervenció serà el 16 de març a les dotze del migdia

L'Acellec tindrà un paper actiu al Saló de l’Ocupació Juvenil de Barcelona que se celebrarà a Montjuïc del 14 al 16 de març. L’entitat presentarà el sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat a través d’un acte que comptarà amb les empreses associades Teno, FRoca, Eix Estels i Lleure dosmil especialitzades en menjadors escolars i colònies, respectivament. La presentació serà el dia 16 a les dotze del migdia en el marc de l’espai Salta al món laboral, un dels set ambients propis del saló.  Aquest espai facilitarà el contacte entre les empreses i els joves ajudant a generar oportunitats. Les empreses podran explicar els seus processos de selecció, el perfils que busquen i els joves podran establir-hi els primers contactes.

 

Previsió de rebre 7.000 joves

El Saló de l’Ocupació Juvenil de Barcelona està organitzat per Barcelona Activa i l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de la capital catalana en el marc del Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat 2016-2020. Se celebrarà al recinte firal de Montjuïc coincidint amb el Saló de l’Ensenyament. Es preveu que durant els tres dies de fira hi passin més de 7.000 joves.