notícies

Empreses i entitats de colònies xifren les pèrdues per la Covid en més de 50 milions d’euros i estimen que calen 80 milions en ajuts per rescatar el sector

29/12/2020

Les tres organitzacions patronals del sector han elaborat un estudi per avaluar l’impacte que ha tingut el Covid sobre aquesta activitat econòmica. L’activitat de les empreses del sector ha caigut en un 90%, el que ha provocat una davallada del volum de facturació de l’entorn dels 210 milions d’euros. La caiguda del sector implicaria una pèrdua essencial per al model eductiu i pedagògic català, i per a les dinàmiques econòmiques dels entorns locals i rurals

L’ICUB transforma els ‘Premis Barcelona 2020’ en beques per a creadors, micro i petites empreses del sector

28/12/2020

L’Ajuntament de Barcelona programa uns ajuts de caràcter excepcional per fer possibles projectes de creació, recerca i innovació en els àmbits de la cultura, l’educació i la ciència que s’adrecen també a les petites i micro empreses associades a l’Acellec. L’Institut de Cultura ha transformat els Premis Ciutat de Barcelona aquest 2020 per reactivar un sector que ha estat castigat fortament per la crisi sanitària i ha estat sempre en lluita constant contra la precarietat.

L’Acellec demana fer visible el sector de les activitats extraescolars

10/12/2020

L’entitat participa a la sessió de debat ‘L’educació més enllà de l’escola: equitat i qualitat a les tardes amb extraescolars’ organitzada des de l’Ajuntament de Barcelona.

Nou webinar sobre l’educació a Barcelona, aquest dimecres

09/12/2020

‘L’educació més enllà de l’escola: equitat i qualitat a les tardes amb extraescolars’ és el tema plantejat des de l’Ajuntament de Barcelona. La sessió es podrà seguir a través del canal de YouTube del consistori.

L’Acellec renova i amplia la junta directiva, amb Pere Mulero al capdavant

09/12/2020

Per primera vegada l’entitat incorpora setze membres a la junta amb la voluntat de representar la diversitat d’empreses i serveis amb què compta el sector del lleure, l’educació i la cultura al país. L’Acellec engloba més d’un centenar d’empreses associades i mira amb il·lusió l’any 2021 en què commemorarà el 20è aniversari.