notícies

L’Acellec renova i amplia la junta directiva, amb Pere Mulero al capdavant

09/12/2020

Per primera vegada l’entitat incorpora setze membres a la junta amb la voluntat de representar la diversitat d’empreses i serveis amb què compta el sector del lleure, l’educació i la cultura al país. L’Acellec engloba més d’un centenar d’empreses associades i mira amb il·lusió l’any 2021 en què commemorarà el 20è aniversari.

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura estrena nova junta directiva en el marc de l’assemblea general celebrada aquest dimecres. L’Acellec ha renovat els òrgans de direcció de l’entitat que és a les portes de celebrar el 20è aniversari. L’any 2021 l’Acellec commemorà aquesta efemèride en un context en què les empreses del sector del lleure, l’educació i la cultura afrontaran la recuperació econòmica un cop superada la situació de pandèmia actual. La junta continuarà encapçalada pel president Pere Mulero, que comença el seu tercer i darrer mandat, tal i com estableixen els estatuts. En paral·lel, es compta amb setze membres per primera vegada a la història amb la voluntat de tenir-hi representades totes les empreses i serveis que pertanyen al sector.

 

Àmplia representació

En aquest sentit, la junta incorpora representants de petites i microempreses, del sector de les activitats extraescolars, de robòtica educativa, de centres educatius de suport familiar, de mediació cultural, de gestió d’equipaments socioculturals, de serveis de proximitat en patrimoni cultural, de polítiques de joventut i serveis culturals vinculats a la diversitat i la promoció de drets civils, entre d’altres.

 

Paper actiu i combatiu

La nova junta promet mantenir la defensa del sector i serà combativa en la reclamació a les administracions de suport per a la micro, petita i mitjana empresa amb fórmules de rescat que garanteixin la pervivència del model econòmic i central del país, que aporta riquesa, cohesió social i sostenibilitat econòmica. L’Acellec també promourà espais, serveis i estructures d’ajuda mútua que permetin a les petites empreses donar-se suport per superar moments de crisi inesperats com el que ha provocat la situació de pandèmia actual.

 

L’Acellec, en xifres

L’Acellec compta amb un total de 105 empreses associades, que facturen de manera conjunta més de 150 milions d’euros anuals i ocupen més de 8.000 treballadors i treballadores en els àmbits del lleure, l’educació i la cultura.

 

Composició de la nova junta

President
Pere Mulero Escobar
Eix Estels, SL

Secretari
Mario Granados Garcia
Iniciatives i Programes, SL

Tresorer
Ivan Casar
Valors Projectes Educatius, SL

Vicepresident del sector dels serveis educatius
Oriol Carbonell Gómez
7itria, SA

Vicepresident del sector de la cultura de proximitat
Albert Codinas Poch
JAN bcs, Serveis Dinàmics, SL

Vicepresidenta sector colònies
Mònica del Monte Argelés
Colònies Rosa dels Vents, SA

Vocal
Martí Garcia Huesca
Vallès de Serveis a Escoles, SL

Vocal
Roger Garriga Sàbat
M’Penta Serveis i Mes, SL

Vocal
Joan Maria Ribas Framis
Ecomenja, SL

Vocal
Montse Guiral Ramon
Edukem-nos, SCP

Vocal
Andrea Comaposada Garcia
Anèl·lides, SL

Vocal
Jesús Poza López
QSL Serveis Culturals, SLU

Vocal
Daniel Baizán Muñoz
Magmacultura, SL

Vocal
Benjamí Güixéns Soler
Calaix de Cultura, SL

Vocal
Marta Juan
Aula BGT Serveis, SL

Vocal
Joan Ibarra
English Summer, SA