notícies

La pel·lícula ‘Sense sostre’ s’estrenarà al Festival de Gijón’

23/10/2019

L’Acellec va col•laborar en la campanya de micromecenatge del film que explica la realitat de les persones que dormen al carrer a Barcelona i forma part del projecte de responsabilitat social corporativa de l’entitat. La cinta és codirigida per Pep Garrido, formador de l’Escola Efa.

Comunicat de l'Acellec sobre la sentència del procés

15/10/2019

Després de conèixer la sentència del judici al procés, i en coherència amb les posicions reiteradament manifestades per l’Acellec des de setembre de 2017, la Junta Directiva de l’entitat, en representació de tots els seus associats, fa pública la següent declaració

Formació continua, una cursa de fons

07/10/2019

El responsable de programes subvencionats de l'Escola Efa, Ferran Angulo, explica en aquest article les raons que converteixen la formació continua en una oportunitat per a les empreses i els treballadors del sector del lleure, la cultura i l'educació. Una oferta extensa, variada i especialment pensada per millorar les competències dels professionals que presten serveis en el nostre àmbit. Les empreses amb vocació de servei públic i que fan bandera de la qualitat són les aposten per la formació continua.

PIMEC, Acellec i altres patronals fan pública una declaració conjunta alertant dels riscos de la llei d'atenció a les persones

03/10/2019

PIMEC i diverses organitzacions patronals del sector de l’atenció a les persones, entre les quals hi ha l'Acellec, fan pública una declaració en la qual expressen la seva oposició a una part de l’articulat de la llei, que posa en risc la igualtat d'accés a la contractació pública i perjudica la petita i mitjana empresa.

Divulgació de les bones pràctiques formatives a la revista ‘Informa’t’

01/10/2019

Ferran Angulo, gestor dels programes formatius de l’Escola Efa, ha escrit un article al darrer número, de setembre, de la Revista de la Formació Professional per a l’Ocupació en què explica les tècniques usades en un curs impartit per la nostra formadora Clara Vergés.