notícies

L'Ajuntament de Viladecans escolta l'Acellec i rectifica un concurs públic

07/02/2019

L'Acellec va presentar a principis de desembre passat un recurs de reposició contra el concurs públic per a la elaboració del Pla Local de Joventut convocat per l'Ajuntament de Viladecans perquè el reservava a entitats del tercer sector de manera irregular. El consistori ha atès el recurs de l'associació patronal, ha desistit el concurs, i l'ha tornat a convocar modificant els aspectes denunciats per l'Acellec.

‘Les colònies escolars truquen a la porta’, article publicat al Diari de l’Educació

06/02/2019

Signat per Edgar Iglesias que és professor del departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de l’AEIRval i col·laborador de l’Aliança per a l’Educació 360. En paral·lel, es membre del jurat del premi interuniversitari Colònies i Educació.

Presentat el Pla d’Equipaments i Serveis Juvenils de Barcelona

01/02/2019

L’Acellec ha tingut presència a la presentació del Pla d’Equipaments i Serveis Juvenils de Barcelona (PESJove) que promou l’Ajuntament per al període 2018-2028. El document preveu prop de 30 espais l’any 2028, duplicant la xifra actual. Diferents empreses associades a l’Acellec gestionen una bona part dels equipaments i serveis més significatius de la xarxa i per això han tingut interès a seguir la presentació pública.

L’Acellec, implicada la revisió del protocol d’abusos sexuals en el sector del lleure

16/01/2019

La patronal participa en un grup de treball, juntament amb altres entitats, que revisa el document que es preveu que estigui actualitzat el proper mes d’abril. El protocol té l’objectiu de protegir els infants, adolescents i joves de situacions de risc i pretén divulgar accions per propiciar conductes saludables.

El salari mínim per al sector serveis serà de 900 euros mensuals aquest 2019

14/01/2019

El salari mínim interprofessional (SMI) augmenta un 22,30% aquest 2019 respecte el 2018 i presenta noves regles que l’afecten en relació als convenis que l’utilitzen com a referència. Des de l’Acellec volem compartir una informació que és del vostre interès.