notícies

L'Acellec incorpora la cultura de proximitat a la plataforma Actua Cultura

24/12/2019

El creixement del pressupost del Govern destinat a la cultura fins al 2% del total, l'increment de les dotacions econòmiques dels municipis per als serveis de cultura de proximitat i la millora de la contractació pública en aquest àmbit són tres dels objectius sobre els que l'Acellec vol treballar amb la seva adhesió a la plataforma Actua Cultura, que agrupa la major part d'empreses culturals del país.

L’empresa ICONO, reconeguda en matèria de turisme sostenible

20/12/2019

Associada a l’Acellec, ICONO Barcelona Cultural Services ha estat distingida en el marc dels Premis Barcelona Sustainable Tourism en el marc de les bones pràctiques. La iniciativa Slow Gothic Tour ha premiada en tercera posició a la final d’entre les 50 candidatures que optaven al reconeixement.

Ens preparem per a un any ple d'emocions

20/12/2019

L'Acellec i l'Escola Efa desitgem a tota la comunitat del món del lleure educatiu i la cultura de proximitat unes festes intenses i felices, i animem a entrar al nou any carregats d'optimisme i empenta per fer les coses be, per mantenir la qualitat de la nostra feina i per donar valor a les singularitats que ens fa únics a cadascun de nosaltres.

Sense sostre ja és a les pantalles

17/12/2019

El 16 de desembre va culminar el llarg procés de gestació de Sense sostre, una pel·lícula dirigida pel formador de l'Escola Efa, Pep Garrido i per Xesc Cabot, que descriu de manera crua i despullada la realitat de les persones que malviuen al carrer de les nostres ciutats. Amb la preestrena del film es van tancar més de cinc anys d'esforços per aconseguir els recursos necessaris per aixecar aquest projecte, que fa denúncia de l'abandonament en què viuen aquestes persones i intenta despertar consciències.

La Mesa unitària en defensa del sector social i d’atenció a les persones fa sentir la seva veu al Parlament

12/12/2019

L’Acellec, una de les onze entitats que forma part de la Mesa unitària, participa a la trobada amb els grups parlamentaris de Junts per Catalunya, ERC, PSC, Catalunya en Comú i la CUP a la Cambra catalana. Els partits es comprometen a traslladar les reivindicacions de la Mesa unitària a la negociació dels pressupostos de la Generalitat per a l’any 2020.