notícies

Segona trobada de professionals de l’empresa Iniciatives i Programes

06/11/2019

L’empresa, associada a l’Acellec, va celebrar el 9 de novembre a Barcelona la segona jornada per a professionals de l’àmbit socioeducatiu i del lleure. Més de 100 persones es van trobar en una sessió per compartir experiències i debatre al voltant dels reptes del sector.

Un miler d'alumnes i més de seixanta cursos en el nou pla de formació subvencionada de l'Acellec

06/11/2019

S'ha posat ja en marxa el nou pla de formació subvencionada de l'Acellec per a treballadors del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat. Entre novembre de 2019 i l'estiu de 2020 es programaran més de seixanta cursos i un miler d'alumnes que treballen al sector es beneficiaran d'aquesta nova aposta per la qualitat i la professionalitat. La formació no té cost per als treballadors ni per a l'empresa, i rep la subvenció del Consorci de Formació Continua.

MagmaCultura estrena IDEAL, un centre d’arts digitals innovador a BCN

29/10/2019

La firma, associada a l’Acellec, ha obert les portes de l’equipament IDEAL al barri del Poblenou de la capital catalana que s’estrena amb una exposició immersiva dedicada al pintor Claude Monet. La mostra ‘Monet: l'experiència immersiva', coproduïda amb Exhibition Hub, és l'exposició que inaugura el centre de la mà de projeccions de gran format i experiències de realitat virtual.

English Summer, reconeguda als premis Pime de l’Any 2019 Tarragona

25/10/2019

L’empresa associada a l’Acellec obté el reconeixement en la categoria de formació i treball en uns guardons organitzats per la Cambra de Comerç de l’Estat, el Banc de Santander i el diari La Vanguardia.

L’Acellec aposta pel diàleg i la política

25/10/2019

L’Acellec s’adhereix al manifest de Foment del Treball i de PIMEC que defensa el progrés de Catalunya. L’entitat també subscriu la crida feta conjuntament entre empreses i sindicats que demana estabilitat política, econòmica i social perquè el continuï progressant.