notícies

L’ocupació de les reserves de colònies escolars cau aquesta primavera entre un 10 i un 20 per cent

24/02/2023

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura comptabilitza un descens clar en el nivell d’ocupació els pròxims mesos pel que fa a les reserves de grup en comparació amb l’any passat. La sostenibilitat econòmica de les empreses es veu amenaçada perquè les despeses d’organització de les colònies són les mateixes, però es redueixen els ingressos

L’Acellec participa en la reunió de la patronal Cecot amb el ministre de la Presidència, Fèlix Bolaños

23/02/2023

El president de l’Acellec, Pere Mulero, assisteix a la trobada de Terrassa en què es tracten aspectes com el preu de l’energia i les dificultats per fer realitat la transició energètica, l’autonomia de les indústries i temes relacionats amb la fiscalitat i la tributació.

L’Acellec programa una xerrada online que donarà les claus per treballar al sector del lleure educatiu

17/02/2023

Anirà a càrrec del servei d’orientació i serà el 28 de febrer en el marc de la programació del Punt infoJOVE de Sarrià Sant Gervasi i de l’Espai Jove Casa Sagnier.

El primer congrés de l’ANEACAMP debat el futur del sector del lleure a Madrid

01/02/2023

La Asociación Nacional de Empresas de Actividad y Campamentos (ANEACMP) organitza una trobada adreçada als professionals de tot l’Estat amb la participació d’empreses associades a l’Acellec.

L’Acellec participa a Madrid al primer congrés de l’oci i el temps lliure de l’ANEACAMP

25/01/2023

El president de l’associació, Pere Mulero, intervindrà en una de les taules rodones de la primera trobada d’aquestes característiques a l’Estat i defensarà la necessitat de tenir espais d’interlocució per defensar els interessos de les empreses del lleure i l’educació i la importància d’unir el sector.