notícies

Convocatòria oberta de la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut

04/09/2023

El termini per presentar els projectes inspiradors acaba el 30 de setembre en el marc d’una iniciativa que promou l’Associació Catalana de Professionals de Joventut. L’Acellec fa una crida perquè les empreses associades presentin les seves iniciatives més destacades aquest mes de setembre.

Un estudi desaconsella la jornada intensiva a l’escola i a l’institut entre infants i adolescents

31/08/2023

El document del sociòleg de la Universitat de València, Daniel Gabaldón, assegura que els nens i nenes que tenen jornada contínua matinen molt, descansen poc i mengen fora d’hora. Una tesi compartida des de l’Acellec en què s’ha assenyalat reiteradament la importància del temps de lleure i de descans al migdia.

Projecta't

04/08/2023

Un mínim de 3 sessions d'orientació, un pla d'acció adaptat a les teves necessitats i amb un acompanyament individualitzat.

El Mas Can Pic de Taradell, un clàssic de les colònies d’estiu

21/07/2023

La instal·lació, gestionada per l'empresa Va De Lleure, és protagonista en el marc d'un reportatge de la televisió El 9 TV

L'Acellec estarà en actiu durant l'agost, amb les finestres obertes de bat a bat

18/07/2023

L'atenció als socis i els serveis essencials de l'Acellec es mantindran en actiu durant tot l'estiu, i l'entitat no tancarà a l'agost. L'equip de l'organització atendrà consultes i peticions de servei de dilluns a divendres, en horari de matins, des de les 10,00h fins a les 14,00h.