notícies

Us desitgem bones festes i una memorable entrada de 2024

20/12/2023

Al llarg dels seus més de 20 anys de vida, l'Acellec ha desplegat diversitat de serveis i projectes, pensats tots per afavorir el món del lleure, l'educació i la cultura. Però poques vegades ens hem sentit més satisfets que quan hem aconseguit aportar alguna cosa de valor a les persones que treballen, des de qualsevol posició, en les nostres empreses associades.

L’Acellec és present a una nova edició de la trobada anual ‘Kid’s Innovation Fest’

23/11/2023

L’esdeveniment és un punt de trobada a Catalunya dels professionals que treballen en l’àmbit de la infància i l’educació a través del qual es comparteixen projectes i coneixements i es promouen els contactes laborals.

L’Acellec denuncia que el retard en el pagament de les beques de menjador escolar dificulta la viabilitat econòmica de les empreses

15/11/2023

Les empreses associades a l’Acellec pateixen des de fa anys retards d’entre tres i sis mesos en la majoria de casos i s’estudia emprendre accions jurídiques per penalitzar aquestes pràctiques

L’Acellec assistirà a la XVI Jornada Marta Mata

27/10/2023

La Fundació Marta Mata Garriga programa per al proper 11 de novembre a Banyeres del Penedès una sessió de debat amb motiu del centenari de la Declaració de Ginebra sobre els Drets de l’Infant.

L'Acellec presenta al Parlament de Catalunya esmenes per evitar que la llei del tercer sector discrimini les pimes

25/10/2023

A través de les 28 esmenes presentades l’Acellec denuncia que la Proposició de Llei del Tercer Sector, tal com està plantejada actualment, atempta contra la igualtat en la competència d’activitat econòmica, discrimina les pimes, prioritza la forma jurídica als valors que haurien de definir l’actuació en serveis de responsabilitat social i s’autoconcedeix un nivell de representativitat de què no disposa per actuar en òrgans participatius i col·legiats.