notícies

L’Acellec organitza una taula rodona en el marc de la Fira Alimentaria & Hostelco

04/03/2024

Amb la voluntat de fer visible el sector de la petita i mitjana empresa en un certamen referent per a l’hostaleria i la restauració col·lectiva i introduir amb claredat la perspectiva educativa dins del servei de menjador escolar i evidenciar la necessitat de coordinació entre empreses, Departament d’Educació i Agència Catalana de Salut.

La Fira Alimentaria & Hostelco se celebra a Barcelona del 8 al 21 de març. El dia 20 de març l’Acellec participarà amb un espai propi d’acord amb la plataforma Restauración Colectiva que gestiona una part de la programació i esdeveniments que es realitzaran. La taula rodona Amb el menjar no es juga: compra i qualitat per educar comptarà amb la conducció del gerent de l’Acellec, Pep Montes, que introduirà les línies i les prioritats d’actuació de l’associació i moderarà la participació de les persones participants. Intervindran Carme Melèndez, subdirectora general de Gestió de Serveis a la Comunitat del Departament d’Educació, Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i Froilán Salgado, director operatiu de Fundesplai. La sessió tindrà lloc a les 15.00 hores a l’espai de col·lectivitats de la fira.  

 

Trobada del sector del temps de migdia

El segon punt d’interès serà la trobada del sector del temps de migdia en què es plantejarà el col·loqui Com organitzem un sistema de compra col·lectiva? Els experts Ignasi Iglesias i Mayte Ballesteros, de l'empresa de consultoria estratègica Èxit Law in Business, realitzaran una ponència de mitja hora per exposar els fonaments que ha de tenir en compte un projecte de compra col·lectiva i després atendran les consultes dels nostres associats. Serà a les 11.00 hores al saló 3 de la fira. En finalitzar la ponència, els representants de les empreses que hi siguin presents podran dialogar i debatre sobre la possibilitat de desenvolupar un projecte d'aquestes característiques des de l'Acellec.

 

Invitacions limitades

Des de l’Acellec oferim a les empreses associades l’oportunitat de ser al certamen coincidint amb aquests dos actes el proper 20 de març. Les persones interessades a tenir accés a la fira cal que contactin amb l’Acellec a través del telèfon 93 418 02 57.